-33%
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar
Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar

Abus GameChanger cykelhjelm - Team moviestar

På lager
Varenummer
776hh
Ingen

Abus aero cykelhjelm til landevej

Normalpris 1.499,00 DKK Special Price 999,00 DKK
Størrelsesguide

Small:      51-55 cm. 
Medium: 54-59 cm.
Large:      58-61 cm.

- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Den nye ABUS GameChanger er den mest aerodynamiske hjelm til professionel cykling - udviklet i samarbejde med Movistar Team.

Vinden som designer
De unikke ventilationskanaler i ABUS GameChanger er udviklet af ingeniører, eksperter og cykelryttere. Et fælles initiativ om at bekæmpe cyklistens naturlige fjende – vinden.

Teknologien som et team
Ren aerodynamik - når der kæmpes om hvert et sekund, hvor alt handler om den ekstra watt, er der ingen vej uden om ABUS GameChanger. Dens aerodynamiske design taler for sig selv. Change the Game - ABUS GameChanger.

Multi Position Design
Det innovative Multi Position Design har et betydeligt mindre areal, som giver mindre luftmodstand under alle forhold. Optimeret aerodynamik, uanset hovedets hældning og vinklen på luftindstrømningen. Resultatet er 23 % mindre modstand i front end den nuværende bedste hjelm.

Forced Air Cooling Technology 
Den perfekte hovedtemperatur er kun mulig, når alle ventilationskanaler er effektivt forbundet med hinanden. Den avancerede Forced Air Cooling Technology leder luften rundt om hovedet og skaber det mest optimale klima.

AirPort
AirPort bag på GameChanger giver to afgørende fordele: Cykelbrillerne sidder sikkert fast, og de er samtidig fuldt integrerede i hjelmens design, hvilket er en værdifuld aerodynamisk fordel.

Zoom Ace 
Zoom Ace er finjusteringssystemet med et praktisk drejehjul, der giver en optimal individuel pasform.

FlowStraps 
FlowStraps - for ultimativ komfort. De fastgjorte stropper er en glæde for cyklisten - tilpasning er ikke længere nødvendig. Takket være disse specialdesignede stropper behøver cyklisten ikke bekymre sig om flagrende stropper. FlowStraps er aerodynamiske, vindfaste og generer ikke huden - en ABUS-opfindelse (patentanmeldt).

ABUS Og Movistar Team
Målet er i sigte, du kan føle forfølgernes ånde i nakken. Forskellen mellem sejr og nederlag afhænger nu af, hvor forberedt du er på at lide. Du samler al din styrke til det store øjeblik. Mand, maskine, sejr. Det lyder så simpelt, men det er resultatet af mange års hård træning - som det er tilfældet for de professionelle ryttere i Movistar-teamet. ABUS støtter rytternes passion for konkurrencedygtig cykling. Uanset om de er professionelle eller amatører, hjælper kompromisløse hjelme med at sikre, at de når målet i ét stykke.

Min passion for cykling er lige så høj som bjergene i mit hjemland, Columbia. At være den første til at nå toppen – den følelse har jeg altid elsket, helt fra begyndelsen. Selv i dag, som en pro cykelrytter, føles det stadig utroligt kraftfuldt for mig. 
  -Nairo Quintana, Movistar Team

Cykling betyder team spirit, opofrelse og modgang - men det betyder også passion, engagement og disciplin. Især for Movistar Team, det mest succesfulde UCI World Tour team i 2013, 2014, 2015 og 2016. Det handler om individuel succes såvel som teamets succes. 28 ryttere fra ni lande giver værdifuld feedback. Dette partnerskab er et betydningsfuldt bidrag til skabelsen af førsteklasses hjelme som den nye GameChanger. Alle arbejder vi sammen for at opnå toppræstationer. ABUS giver Movistar-teamet den afgørende følelse af sikkerhed.

Race GameChanger
Den nye ABUS GameChanger er den ultimative hjelm til professionel cykling - udviklet i tæt samarbejde med Movistar Team. Med sit Multi Position Design redefinerer den aerodynamikken. Luftindstrømningen er optimeret til alle hovedets typiske positioner inden for race, Forced Air Cooling Technology sikrer et behageligt klima rundt om hovedet, og Multi Shell In Mold giver det ekstraordinære sikkerhedsniveau, som karakteriserer ABUS.

Find din størrelse

Mere information
Sportsgren Landevej
Køn Herre
Mærker Abus

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.