-19%
Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - #1924 turquoise
Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - #1924 turquoise Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - #1924 turquoise Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - #1924 turquoise

Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - #1924 turquoise

Udsolgt
Varenummer
72644x
Ingen

Abus Bedst i test. City look og lys i nakken.

BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Trafiksikker og moderigtig er Abus Urban-I V.2 - den tidligere test vinder af forbruger magasinet TÆNK. Cykelhjelmen kommer i et hav af fede farver. Udover at være utrolig sikker, på både voksne og børnehoveder, så gør de friske neonfarver, hjelmen mere synlig i trafikken og dermed mere sikker. Abus Urban-I er en ekstrem flot cykelhjelm fra Abus i City look.

Abus Urban-I er anerkendt for sin fantastiske pasform, som understøttes af drejespændet der tilpasser størrelsen med et let drej. Abus Urban-I har aftagelig skygge og indbygget LED-baglygte monteret, hvilket er med til at øge din synlighed væsentligt og med til at gøre cykelhjelmen mere sikker.

Abus Urban-I er testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa og opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078). Abus Urban-I har fluenet indbygget, så du undgår diverse dyr i cykelhjelmen. 21 luftkanaler som giver optimal ventilation.

Find din rigtige størrelse her

Mere information
Sportsgren Hverdag
Køn Dame, Herre
Mærker Abus

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.