-3%
Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - Pastell rosé
Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - Pastell rosé Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - Pastell rosé Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - Pastell rosé Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - Pastell rosé

Abus Urban-I v.2 cykelhjelm - Pastell rosé

På lager
Varenummer
81828
Ingen

Abus City look og lys i nakken.

Normalpris 649,00 DKK Special Price 629,00 DKK
Størrelsesguide

Medium: 52-58 cm.

- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Trafiksikker og moderigtig er Abus Urban-I V.2 - den tidligere test vinder af forbruger magasinet TÆNK. Cykelhjelmen kommer i et hav af fede farver.

Udover at være utrolig sikker, på både voksne og børnehoveder, så gør de friske neonfarver, hjelmen mere synlig i trafikken og dermed mere sikker.

Abus Urban-I er en ekstrem flot cykelhjelm fra Abus i City look.

Abus Urban-I er anerkendt for sin fantastiske pasform, som understøttes af drejespændet der tilpasser størrelsen med et let drej.

Abus Urban-I har aftagelig skygge og indbygget LED-baglygte monteret, hvilket er med til at øge din synlighed væsentligt og med til at gøre cykelhjelmen mere sikker.

Abus Urban-I er testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa og opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078).

Abus Urban-I har fluenet indbygget, så du undgår diverse dyr i cykelhjelmen. 21 luftkanaler som giver optimal ventilation.

Find din rigtige størrelse her

Mere information
Sportsgren Hverdag
Køn Pige, Dame
Mærker Abus

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.