-31%
Brooks B67 150th Anniversery Special Edition cykelsadel - Sort/Kobber

Brooks B67 150th Anniversery Special Edition cykelsadel - Sort/Kobber

På lager
Varenummer
v662603
Ingen

Brooks håndlavet lædersadel - Limiteret model

Normalpris 1.299,00 DKK Special Price 899,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørsmål Til Produktet

Når vi taler lædersadler og endnu bedre håndlavede lædersadler, så er der kun en producent på markedet, der er værd at nævne - nemlig engelske Brooks. Brooks har lavet en fantastisk linie af specialudgaver af deres ikoniske sadler, for at fejre Deres 150 års jubilæum.

Cykelsadlerne kommer med kobber rammer med håndhamret kobber nitter og sort læder.

Modellerne de har valgt at lave i serien, er den klassiske bestseller B17, dens touring modstykke Flyer, B67 for citybikes, B33 for de klassiske turistcykler og Swallow til væddeløbs cyklen, de bliver alle leveret i Special Edition emballage. Brooks B67 BLACK COPPER Limited edition - 150th Anniversary Edition.

Brooks B67 modellen er en klassisk svungen sadel til hverdagscyklen og touring med ekstra komfort. B67 modellen er en moderne udgave af B66 modellerne, der første gang blev præsenteret i 1927-kataloget. B67 er klassisk affjedret for højste komfort og så er den lavet med enkelt skinne/rails, så den passer til de nye moderne sadelpinde.

Denne sadel vil gøre enhver cykel smukkere og når den er kørt til, så vil du elske den for livet - store ord, men de holder - Brooks forever...

Mere information
Størrelse No
Vælg bredde No
Køn Dame, Herre
Sportsgren Hverdag
Mærker Brooks

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.