Ny
Ceramicspeed UFO Wet Weather Essentials Bundle
Ceramicspeed UFO Wet Weather Essentials Bundle Ceramicspeed UFO Wet Weather Essentials Bundle

Ceramicspeed UFO Wet Weather Essentials Bundle

1-3 dage
Varenummer
113003

Ceramicspeed UFO Sampak til det våde vejr

375,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Intet vejr kan stoppe dig med UFO Wet Weather Essentials Bundle! 


Designet specielt til ryttere, der ikke lader sig skræmme af våde forhold eller udfordrende terræner, er dette sæt et must-have for enhver cykelentusiast.


Med UFO Wet Weather Essentials Bundle kan du holde din cykels drivetrain i topoptimal stand og samtidig beskytte den mod elementernes luner. Uanset om det er mudrede stier eller regnfulde veje, vil dette Ceramicspeed UFO sæt sikre, at din cykel fungerer problemfrit.


Med dette Ceramicspeed UFO sæt kan du vise din cykel, hvor meget du holder af den. Sættet indeholder alle de nødvendige komponenter til at holde din cykel i perfekt stand, selv under de mest ekstreme forhold. Fra kædeolie og beskyttelsesspray til affedtningsmiddel og rengøringsprodukter - vi har tænkt på det hele!


Glem alt om driftsproblemer og unødigt slid på din cykel. Med UFO Wet Weather Essentials Bundle kan du være sikker på, at din cykel er klar til at tackle alt, hvad naturen har i vente. Uanset om du er en passioneret mountainbiker eller en eventyrlysten landevejsrytter, vil dette bundt give dig den ekstra beskyttelse, du har brug for.


Så hvorfor vente? Køb UFO Wet Weather Essentials Bundle i dag og få det bedste ud af dine cykelture. Vis din cykel, hvor meget du holder af den, og kør med tillid og ro i sindet, uanset vejret. Bestil nu og tag kontrollen over dine cykeloplevelser!


Indeholder:
UFO Drip Wet Conditions
UFO Bike Wash
UFO Drivetrain Cleaner

Mere information
Variant 700x35c
Sportsgren MTB, Landevej, Cykel cross, Gravel bike
Mærker CeramicSpeed
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Ceramicspeed UFO Wet Weather Essentials Bundle
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.