Cykelhjelm voksne

Find din næste cykelhjelm hos Buhlcykler.dk

En god cykelhjelm er lige så uundværlig som din cykel. Hos Buhlcykler går vi højt op i vores kunders sikkerhed og derfor har vi samlet et af de allerbedste udvalg af cykelhjelme til voksne. Du finder et stort udvalg af både praktiske og ikke mindst smarte cykelhjelme, der passer til enhver situation.

Alle vores varer er testet ned til mindste detalje, så du kan altid være sikker på at du får den bedste kvalitet når du handler med os. Priserne har vi også presset helt i bund, så du kan altid være sikker på at gøre en rigtig god handel!

Hvad skal man lægge vægt på når man vælger en cykelhjelm?

Ligesom det er tilfældet med børn, så er der mange voksne, der ikke ønsker at køre med cykelhjelm. Og selvom at der ikke er nogen lov, der siger, at man skal køre med hjelm, så er det stadig den bedste metode til at beskytte sig selv imod alvorlige skader, når man færdes på cykel.

Vi hører dog ofte fra folk, at en cykelhjelm både kan være træls at have på og derudover er der mange der er i tvivl om, hvor gode cykelhjelmene egentligt er. Hvis du derfor har svært ved at finde ud af, hvilken slags hjelm du skal vælge, så vil vi gerne hjælpe dig godt på vej.

Overordnet er der 4 ting, som du bør lægge vægt på når du skal finde en ny cykelhjelm:

  • Sikkerhed
  • Komfort
  • Pris
  • Udseende

Sikkerhed:

Sikkerhed bør altid være det første man skal tænke ind, når man skal købe en ny cykelhjelm. Alle vores cykelhjelme er dog testet af førende eksperter efter alle gældende forskrifter. Derfor finder du kun cykelhjelme hos os, som lever op til de strengeste krav. Cykelhjelme er særligt designet til at tage imod stød som rammer forrest på hovedet, da man oftest ser cyklister, falder forover, når de styrter. Hvis du cykler på højt niveau, vil vi særligt anbefale dig at vælge en Abus eller en Specialized hjelm, da disse er særligt udviklet til at håndtere ulykker som sker i forholdsvis høj fart.

Hvis du i stedet cykler herhjemme i lidt lavere fart, så kan du på den anden side overveje at investere i en skaterhjelm. Uheld der involverer personer i trafikken, og ikke i cykelløb, er ofte mere alsidige og her er skaderne derfor også mere varierede end ved cykelløb. Nogle af de bedste cykelhjelme i disse tilfælde er de såkaldte skaterhjelme. Disse hjelme er lavet til at beskytte hele hovedet og nakken, da skatere traditionelt flader i en lang række forskellige positioner. Når man ikke anvender disse til cykelløb, skyldes det særligt, at de ikke er særligt aerodynamiske og lidt tungere end en traditionel cykelhjelm. Men de giver maksimal beskyttelse i dagligdagen.

Komfort:

Det næste som du skal tænke over, når du køber en cykelhjelm, er komforten. Det er afgørende, at din cykelhjelm passer til dit hoved. Ellers risikerer du ikke at få den optimale beskyttelse. Men du risikerer også mere jordnært at få mærker fra din cykelhjelm. Der er ikke ret mange der synes det er sjovt at møde ind på arbejde med mærker op ad kinden fordi, at ens cykelhjelm har været for stram. Sidst men ikke mindst kan den også medvirke til at forkludre dit hår, særligt hvis du har langt hår.

Det bedste du kan gøre her, er at måle dit hoved og sørge for at din nye cykelhjelm passer. Hvis du kører professionelt, spiller komforten også en vigtig rolle i forhold til om du kan koncentrere dig om at trampe i pedalerne fremfor at tænke på, om din hjelm sidder som den skal.

Pris:

Det tredje aspekt som selvfølgelig spiller en rolle, når man skal vælge en ny cykelhjelm, er prisen. Generelt er det sådan med cykelhjelme at man får, hvad man betaler for. Hos Buhlcykler har vi udelukkende valgt produkter fra nogle af markedets førende brands som blandt andet Nutcase, Specialized og ikke mindst Abus. Alle disse brands hører til i den absolutte top, når det gælder kvalitet og ekspertise. Disse hjelme er både karakteriseret ved at være utrolig sikre og ikke mindst langtidsholdbare – og det er sådan du skal se en cykelhjelm: som en langtidsinvestering.


Vi har dog gjort alt, hvad vi kan for at få priserne så langt ned som overhovedet muligt, så du kan altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os.

Udsende:

Den sidste ting, som man genre må tænke ind, når man vælger en cykelhjelm er udseendet. Som vi startede med at sige, så er der mange der er kede af at skulle se ’dumme’ ud, når de har en cykelhjelm på. Men designet på din cykelhjelm spiller rent faktisk en stor rolle for, hvor sikker den er. Tydelige farver som grøn, orange og gul er farver, som er nemme at få øje på i trafikken og derfor understøtter et farvestrålende design i sidste nede din sikkerhed. Hvis du bare synes at en cykelhjelm er grim i alt almindelighed, så har vi dog også en lang række smarte hjelme, som du kan overveje at købe. Særligt et brand som Nutcase er kendte for deres farverige og fantasifulde designs, som indeholder alt fra mønstre til dyr. Du har derfor rig mulighed for at finde en cykelhjelm, som passer til netop din stil og din personlighed.

Altid hurtig levering og 1 års fuld returret på alle cykelhjelme

Du er dog ikke den eneste, der godt ville kunne køre lidt hurtigere – det samme ønsker vi her hos Buhlcykler. Derfor arbejder vi altid for at kunne levere dine varer inden for 1-2 dage, så du kan få gavn af dem så hurtigt som muligt. Og hvis du køber for over 399 kr. så er fragten endda helt gratis! Udover at vi er særdeles hurtige til at levere dine varer, så får du mange andre fordele ved at handle ved os.

Foruden vores hurtige levering, får du også hele 365 dages fuld returret på alle dine varer. Det giver dig god tid til at vurdere, hvorvidt vores produkter passer til dig, og om dine behov bliver opfyldt tilfredsstillende. Hvis du får brug for at returnere en vare, får du det fulde beløb tilbagebetalt inden for få dage. Derudover har du også 2 år reklamationsret, som både dækker over fabrikations- og materialefejl. Velkommen til buhlcykler.dk

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.