Cykelhjelm junior 5-14 år

  1. Nutcase Little Nutty MIPS Cykelhjelm til Børn - Ride The Plank
  2. Specialized Shuffle Child led cykelhjelm til børn med lys og MIPS - Satin Blaze/Smoke Fade
  3. Specialized Shuffle Child led cykelhjelm til børn med lys og MIPS - Gloss Ice Blue/Cobalt

 Find de bedste cykelhjelme til dine børn lige her

De yngste cyklister er mest udsatte for ulykker i trafikken. Og det gælder særligt for børn og unge i alderen 5-14 år. De er nemlig her at unge gerne vil styre flere ting selv herunder ikke mindst deres færden i trafikken.

Langt de fleste ulykker er dog ikke alvorlige, men ikke desto mindre er det afgørende, at dit barn sørger for at anvende en cykelhjelm af høj kvalitet, hvis de skal kunne færdes i trafikken, alt imens du som forældre kan tage det helt roligt.

Vi ved dog godt, at rigtigt mange børn ikke er særligt vilde med at køre med cykelhjelm. Mange synes at de selv ser dumme ud, men bare rolig; det har vi taget højde for. Alle vores cykelhjelme er nemlig håndplukket fra førende producenter på markedet med henblik på både at give jer de mest sikre og ikke mindst de mest populære cykelhjelme i blandt børn og unge.

Cykelhjelme fra Nutcase er en sand head turner

Et af de allermest populære cykelhjelme til juniorer laves af det fantastiske amerikanske mærke Nutcase. Nutcase har lige siden sin grundlæggelse arbejdet for at stadigt flere skal bruge hjelm uanset om de kører på cykel, motorcykel, skateboard eller noget helt tredje. Derfor har de helt bevidst at fokusere på at skabe unikke og trendy designs som både appellerer til både børn og ikke mindst voksne. Udover at deres design giver børn noget de kan relatere til, så gør de mange flotte farver det også lettere for andre trafikanter at få øje på dem i trafikken. En cykelhjelm fra Nutcase er derfor på alle måder en rigtig god løsning, hvis du skal have lidt hjælp til at sælge ideen om en cykelhjelm til dit barn. Nutcases hjelme har også den fordel, at de beskytter en større del af hovedet end de fleste almindelige cykelhjelme, da de i mange år har været meget populære hos professionelle skatere. I deres tilfælde er chancen for skader på hovedet større, da man bevæger sig meget mere varrieret end når man cykler. Derfor skal en skaterhjelm også tage højde for netop dette.

Udover hjelme fra Nutcase finder I dog også masser af flotte og smarte hjelme fra førende brands som både Specilized og ikke mindst Abus som også er særdeles populære blandt børn.

Hurtig levering og 365 dages returret

Hos buhlcykler.dk ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse – både før, under og efter dit køb. Derfor sørger vi altid for at levere dine varer så hurtigt som muligt, og helst inden for kun 1-2 dage. Derudover tilbyder vi altid hele 365 dages fuld returret på alle produkter. Herved sikres du at få leveret din vare, så snart du har brug for den – samtidigt med at du har masser af tid til at sikre dig at du har fundet det helt rette produkt.

Velkommen hos buhlcykler. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.