Skaterhjelm

  1. Nutcase Little Nutty MIPS Cykelhjelm til Børn - Plume
  2. Specialized Element hjelmhue - Sort
    Specialized Element hjelmhue - Sort
    Normalpris 299,00 DKK 149,00 DKK
  3. Nutcase Street med MIPS cykelhjelm - Onyx Satin Solid
  4. Nutcase Solid GEN3 cykelhjelm - Beach bound

Skaterhjelme har igennem de sidste år fået en sand revival blandt danskerne. Den primære årsag til dette er at flere og flere cyklister vælger at skifte den klassiske cykelhjelm ud med en skaterhjelm – og det er der flere gode grunde til.

Skaterhjelme giver maksimal beskyttelse af hele hovedet

En cykelhjelm og en skaterhjelm har grundlæggende den helt samme funktion, nemlig at beskytte dit hoved imod skader. Men siden skatere har et helt andet bevægelsesmønster, end cyklister, der på den anden side, sidder meget statisk på sin cykel, skal en skaterhjelm kunne give en større beskyttelse af hele hovedet. De fleste cykelhjelme er udviklet til at absorbere slag, der kommer forfra, da cyklister oftest falder forover på sin cykel og dermed oftest slår panden i jorden.

En skatboarder bevæger sig på den anden side på mange forskellige måder, særligt hvis man laver tricks på ramper og for den sags skyld på diverse former for gelændere. Disse bevægelser betyder også at en skater kan falde og slå sig i mange forskellige positioner.

Flere og flere cyklister vælger at anvende skaterhjelme

Udover at en skaterhjelm er designet til at give maksimal beskyttelse af hele hovedet så er der også andre grunde til at flere danskere vælger at anvende en skaterhjelm til cykling. Den primære årsag udover sikkerheden er nemlig deres unikke designs. Flere undersøgelser har vist, at en af de primære grunde til at mange ikke vælger at bruge cykelhjelm er, at de ikke ser pænt ud. Men det er ikke tilfældet med en skaterhjelm. Her er designet en del af den kultur, som der altid har været omkring skatermiljøet og derfor kommer skaterhjelme ofte med mange spændende motiver, som helt forståeligt også tiltaler mange danske cyklister.

Find de bedste skaterhjelme fra markedets førende brands

Hos os finder I et eksklusivt udvalg af skaterhjelme fra nogle af de bedste brands på markedet herunder særligt Nutcase og Specialized. Begge disse brands er blandt de bedste inden for udvikling af cykelstyr og særligt Nutcase er kendt for deres mange spændende designs, som særligt har et stærkt tag i de unge. Så hvis du leder efter en god hjelm til dine børn, bør du helt sikkert starte her.

Alle vores produkter er håndplukket for at sikre, at vi kan give jer de bedste varer til de bedste priser.

Hurtig levering og 365 dages returret

Hos buhlcykler.dk ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse – både før, under og efter dit køb. Derfor sørger vi altid for at levere dine varer så hurtigt som muligt, og helst inden for kun 1-2 dage. Derudover tilbyder vi altid hele 365 dages fuld returret på alle produkter. Herved sikres du at få leveret din vare, så snart du har brug for den – samtidigt med at du har masser af tid til at sikre dig at du har fundet det helt rette produkt.

Velkommen hos buhlcykler. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.