Cykelbukser

Cykelbukser – stort udvalg af de bedste cykelbukser

At have et par gode cykelbukser kan gøre en verden til forskel på din cykeltur. Ikke nok med, at de mindsker vindmodstanden med deres tætsiddende og glatte stof, de er også monteret med en pude, der er i stand til at absorbere de stød, du kan møde på turen, så du kan sidde i længere tid på din saddel. At vælge cykelbukser handler om smag og behag. Nogle kan lide, at de har seler, mens andre helst vil være fri. Nogle foretrækker de lange bukser om vinteren, mens andre cykler med shorts hele året.

Uanset hvad du er til, så kan det store og lækre udvalg hos buhlcykler.dk tilbyde dig lige præcis den buks, du leder efter. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, ligesom at priserne findes i alle afskygninger, så din bankbog også kan være med. Blandt mærkerne kan du finde Specialized og Q36.5.

Valg af cykelshorts eller cykelbukser

Der er nogle ting, der er gode at fokusere på, når man vælger cykelshorts- eller bukser. Først er det en god idé at overveje, om man har brug for seler eller ikke. Selerne er med til at holde bukserne på plads, så de ikke falder ned under cyklingen. Hvis du er til seler, er brede seler med til at give den bedste komfort, da det fordeler trykket ud på dine skuldre. Puderne i bukserne må gerne være lidt faste, så indholdet i puden ikke presses i en bestemt retning.

Det er en smagssag, om man er bedst kan lide at køre med shorts hele året rundt eller bedre trives med de længere bukser. Du kan finde cykelshorts, der er lavet af et materiale, der egner sig til vinteren også. Disse kan du eksempelvis supplere med et par benvarmere eller et par overtræksbukser. Derudover kan du også finde letvægts cykelbukser, som virker usynlige på kroppen. 

Hos buhlcykler.dk kan du finde cykelbukser, der lever op til de krav, der er med til at give den bedste og mest behagelige tur. Dette er uanset distance, årstid og behov. Vi leverer inden for 1-2 hverdage, og køber du over 399,-, giver vi leveringen. Vi ved, at det til tider kan være udfordrende at finde det perfekte par cykelbukser, og derfor tilbyder vi også 365 dages fuld returret. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.