Cykelhandsker

 1. GripGrab Rouleur Polstret cykelhandske korte fingre - Navy
 2. Gripgrab Aero TT Cykelhandsker - Sort
 3. Specialized Element Glove cykelhandske - Sort
 4. Specialized Men's Trail-Series Thermal Gloves cykelhandske - Sort
 5. Bontrager Circuit Thermal cykelhandsker - Gul
 6. Specialized Men's Prime-Series Waterproof cykelhandske - Sort
 7. GripGrab Vandtæt Strikket Termo cykelhandske - Gul
 8. GripGrab Vandtæt Strikket Termo cykelhandske - Navy
 9. GripGrab Vandtæt Strikket Termo cykelhandske - Sort
 10. GripGrab SuperGel XC Touchscreen cykelhandske - Sort
 11. GripGrab Ride Vandtætte Vinter cykelhandsker - Gul
 12. GripGrab Ride Vandtætte Vinter cykelhandsker - Sort
 13. BBB ColdShield Reflective BWG-31 cykelhandsker - Refleks
 14. GripGrab SuperGel Polstret cykelhandske korte fingre - Sort
 15. GripGrab ProGel Polstret cykelhandske med korte fingre - Sort
 16. GripGrab Rouleur Polstret cykelhandske korte fingre - Sort
 17. Specialized Deflect™ Gloves cykelhandske - Sort
 18. Specialized Element 2.0 Gloves vinter cykelhandske - Sort
 19. 
Widek Cars cykelhandske - Rød
 20. Widek Frost cykelhandske til børn - Frost

Find de bedste cykelhandsker hos Buhlcykler.dk

Moderne cykelsport handler om at optimere sin præstation så meget som muligt. Derfor får cykeludstyr stadig større og større betydning for at både professionelle og amatører kan yde deres bedste. Her er et af de mest oversete former for udstyr cykelhandsker. For en god cykelhandske bidrager både til at øge komforten når du sidder på cyklen, alt imens den hjælper din krop med at pumpe blod ud til kroppens vigtigste muskler. Hos Bulcykler ønsker vi at hjælpe alle vores kunder til at optimere deres præstationer så meget som muligt og derfor har vi samlet et eksklusivt udvalg af de bedste cykelhandsker til knivskarpe priser.

Barber vigtige sekunder af dine bedste tider med et par cykelhandsker

Cykeludstyr får i dag en stadig større betydning for cykelsporten. I takt med at teknologien hele tiden udvikler sig, bliver det stadig vigtigere at optimere sin præstation så meget som muligt. Her er cykelhandsken en af de mest effektive former for udstyr, der kan hjælpe dig med at barbere livsvigtige sekunder af selv dine bedste cykeltider.

En god cykelhandske bidrager både til at gøre det mere behageligt at holde om sit styr i mange timer. Men derudover bidrager en cykelhandske også til at mindske vindmodstand og til at hjælpe kroppen med at pumpe blod ud til de vigtigste muskler. Når man cykler, er det særligt lægmusklerne der trækker det tunge læs og kroppen vil derfor som udgangspunkt forsøge at sende blodet ned til de arbejdende muskler, hvilket gør, at man tit kan blive følelsesløs i hænderne. Men en cykelhandske modvirker dette og hjælper dig dermed til at yde dit allerbedste. Du får også et bedre greb om din cykel, hvilket gør det lettere at cykle i høj fart under svære forhold.

Altid hurtig levering og billig fragt

Du er dog ikke den eneste, der ønsker at kunne køre lidt hurtigere – det samme ønsker vi her hos Buhlcykler. Derfor arbejder vi altid for at kunne levere dine varer inden for 1-2 dage, så du kan få gavn af dem så hurtigt som muligt. Og hvis du køber for over 399 kr. så er fragten endda helt gratis!

Hvis du selv er i tvivl om, hvilket produkt, der passer bedst til dig, så vær ikke i tvivl om at tage fat i os. Vi har beskæftiget os med cykling i mere end 3 generationer, og derfor har vi også stor erfaring i at rådgive vores kunder til at finde det allerbedste cykeludstyr.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.