Anhænger til cykel

  1. Roland cykelanhænger Mini Boy 12” hjul
  2. Winther Donkey cykelanhænger med beslag - Sort
  3. Winther Donkey Presenning/cover - Sort

Find en cykelanhænger i bedste kvalitet hos Buhlcykler!

En cykelanhænger er ligesom et bagagerum blot på en cykel. Den er perfekt til dine shoppingvarer eller som passagersæde til dine børn.

Det er en smart, billig og praktisk løsning til dig, som ikke nødvendigvis har en bil eller blot foretrækker at cykle på arbejde eller lignende. Hos Buhl Cykler har vi et stort udvalg af anhængere til din cykel både til shopping og til transportering af børn. Disse fås både med beslag, gitter, sele og meget mere ekstra udstyr.

Uanset hvad du skal bruge din anhænger til, er vi sikre på, at du bliver tilfreds med vores modeller af topkvalitet i alverdens farver og størrelser.

Det har aldrig været lettere at montere et bagagerum på din cykel. Vores brands I vores sortiment har et kvalitetsfuldt udvalg af robuste cykelanhængere, som er med til at gøre din hverdag lettere.

Det at skulle købe ind til aftensmaden eller aflevere børnene i børnehaven har aldrig været så overskueligt og praktisk, hvis blot man har en af vores cykeltrailere.

Vælg imellem nogle af de bedste brands på markedet

Et af vores mere nævneværdige brands er Winther og deres modeller såsom Donkey og Dolphin.

De er uden tvivl de bedste på markedet både prismæssigt og kvalitetsmæssigt. Du vil i hvert fald ikke blive skuffet med en Winther-anhænger. Winther Donkey, som også bliver kaldt for Winthers Donkey Shopper er perfekt til shopping.

Den er en meget stærk, lille og smart trailer til transportering af større varer, hvis nu din cykelkurv er for lille. Du skal blot hægte Donkey’en på cyklen og så er du klar til afgang. Den kører utrolig let og som smurt, hvilket skyldes det lille næsehjul foran.

Den kan klare en vægt helt på ca. 40 kg, hvilket ikke er så lidt. Med det smarte gitter, der, så du kan dele anhængeren ind i to rum både lodret og vandret. Du kan selvfølgelig også have ét stort rum. Udover gitteret leveres Donkey’en også med en regntæt presenning og universalkobling, som passer til de fleste cykler. Winthers Dolphin er en prisbelønnet cykelanhænger med plads helt op til to børn. Dens design er udviklet med fokus på høj sikkerhed og dejlig komfort. Kabinen er stor og rummelig nok til, at dine børn kan side behageligt og have benplads.

Kabinen er designet således, at dine børn sidder sikkert både med skulderseler og stødafvisende bund. På den måde får man den mest optimale sikkerhed, når man er ude i trafikken eller de mere usikre veje. Og ikke nok med at der er god plads til børnene, så kan man bag sæderne opbevare bagage og shoppingvarer. Dens rummelighed er helt på 60 liter. Desuden kan anhængeren også bruges som promenadevogn eller joggevogn, da den let kan monteres med et forhjul og skubbebøjle.

Med en Winther Dolphin til din cykel bliver afleveringen eller transporteringen af ungerne let som en leg. Du har i hvert fald ikke nogen undskyldning længere for at lade cyklen stå, og børnene vil uden tvivl elske denne form for transporter. Med en cykelanhænger fra vores kvalitetsudvalg kan du derfor nemt få din daglige motion, mens du klarer praktiske gøremål.

Med dine børn trygt placeret i cykelvognen, kan du nemt trille afsted på cyklen. Det er både sundt for børn og forældre, der får frisk luft til og fra institutionen. Tag derfor et kig på vores udvalg her på siden, hvor du finder mange praktiske modeller, der kan anvendes til praktiske gøremål. Med en cykelanhænger kan du lette din hverdag.

Gratis og hurtig levering ved køb over 399 kr.

Er du faldet for en af vores cykelanhængere, så køb den nu! Du vil ikke fortryde det og ved køb for minimum 399 kr. får du har gratis levering. Det gø det nem at handle online. Og ikke nok med det, så er vores levering også hurtig – omkring 1-2 dage med Post Danmark som også leverer om lørdagen.

Hvis leveringen bliver længere, så vil vi informere dig om dette. Vi leverer også til udlandet

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt angående dit næste cykelanhængerkøb. Du kan kontakte os både via mail og på telefon.

Hvis du derimod bor i Aarhus eller omegn, kan du også møde op i vores butik på Frydenlunds Alle i Aarhus V, hvor vi har åbent fra mandag til lørdag. Herudover tilbyder vi også 2 års reklamationsret, som også dækker fabrikations- og materialeret.

Vi har desuden også 365 dages returret med det i mente, at du ikke har beskadiget eller brugt varen. Hvis du derfor finder ud af, at du ikke har brug for en anhænger til shopping eller børnetransportering, er du dermed sikret at få dine penge tilbage inden for vores tidsbegrænsning. Læs mere her om vores handelsvilkår eller kontakt os på vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.