Cykelcomputer

 1. Bontrager RIDEtime Elite Cykelcomputer - Sort
 2. Shimano EW-WU111 E-Tube Port X2 Trådløs Enhed til Di2
 3. F3 Computer mount FormMount holder til Garmin
 4. Bontrager Trip 100 trådløs cykelcomputer
 5. 
K-EDGE Garmin PRO XL Mount - Sort
  K-EDGE Garmin PRO XL Mount - Sort
  Special Price 449,00 DKK Normalpris 499,00 DKK
 6. K-Edge Pro Race Mount Garmin holder - Sort
  K-Edge Pro Race Mount Garmin holder - Sort
  Special Price 479,00 DKK Normalpris 500,00 DKK
  Udsolgt

En computer til cyklen

Vi lever i en tid, hvor vi er omringet af alverdens teknologiske vidundere og din cykel skal heller ikke slippe for en teknologisk udvikling og forbedring. En af de større og nyere opfindelser har en lille størrelse - nemlig cykelcomputeren. Det er et lille vidunder, som kan hjælpe dig med stort set alt, hvad der kunne være nyttig for en cykelentusiast, såsom navigation, ruteplanlægning, ydeevneanalyse og meget mere.

Hos Buhl Cykler har vi kun de bedste cykelcomputere til dig. Her finder du nogle af de bedste på markedet og flere af dem er testvindere. De er perfekte til aktive personer, som elsker at cykle, uanset om det er for sjovt eller på konkurrenceplan. Med en cykelcomputer ved hånden kan du være opdateret med de nyeste cykelruter og sammenligne tidligere cykeltider. Du kan desuden også forbinde den med diverse andre apparater, såsom smartphones og almindelige computere. Du kan derfor både konkurrere med dig selv eller med andre.

En cykelcomputer er med til at gøre din aktive livsstil sjovere og gøre det lettere for dig at følge din egen udvikling og forbedring.  

Det store cykelcomputermarked

Det kan være svært at finde den rette cykelcomputer, hvis man ikke kender til, hvad en cykelcomputer bør kunne. Det rette valg afhænger også af, hvad du ønsker og forventer af den lille cykelcomputer. Derfor er vi her til at guide dig på vej, så din søgning ikke bliver lang eller besværlig.

Den store testvinder, er Garmin Edge 1000 GSP. Den er uden tvivl den bedste cykelcomputer på markedet lige nu, og er klart værd at tage et kig på. Den kan både connecte, sammenligne og konkurrere dine resultater, så du hele tiden har styr på din træning og udvikling. Den har desuden også et meget fornemme og avancerede cykelspecifikke navigations- og kortfunktioner. Du kan dermed hurtigt få et overblik over cykelruterne i hele Europa og den har desuden et smart ruteplanlægnings-system, som gør, at du hurtigt kan finde nye ruter eller blive guidet tilbage til den oprindelige, hvis du skulle fare vild. Den fås desuden med et farvetouchscreen, som kan bruges med handsker og i regnvejr uden at blive påvirket. Med denne cykelcomputer får du desuden også forudindlæst Garmin Cycle Map over Europa, en holder med kvart drejning og en holder til en frontplacering samt en tøjr til USB-kabel og en lynstartsvejledning.

Uanset hvilke en af disse cykelcomputere du vælger, er vi sikre på, at du vil være glade for deres funktioner, muligheder og gøremål. Cykelturen bliver derfor sjovere, da du med din cykelcomputer kan følge med i hvor langt og hurtigt du kører. Hermed bliver det nemt at konkurrere med dig selv. Er du typen der nyder at presse dig selv og yde en bedre præstation gang for gang, er cykelcomputeren et godt valg!

Hos Buhl Cykler

Hos Buhl Cykler stræber vi efter at være dig behjælpelig i forhold til dit fremtidige køb angående cykelcomputere eller andet udstyr til din cykel. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står klar til at hjælpe dig både over telefonen eller på mail. Vi vil i hvert fald forsøge vores bedste i at besvare dit spørgsmål indenfor 24 timer. Hvis du bor i Aarhus eller omegn, kan du kigge forbi vores butik på Frydenlunds Alle i Aarhus V, hvor vores medarbejdere står klar til at vejlede dig tiil det rette køb.

Oplever du, at vores webshop er mangelfuld i forhold til cykelcomputere eller andet ekstraudstyr til cyklen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at fremskaffe det produkt, du søger. Dette gælder selvfølgelig også udsolgte varer, som vi vil bestille til dig omgående.

Når du handler i vores webshop, får du også mulighed for levering direkte hjem til dig. Dette vil cirka tage 1-2 dage, dog længere tid hvis vi ikke har varen på lager.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.