Cykeldæk

  1. Panaracer GravelKing SK+ foldedæk - Protite Shield+ 700x35C - Sort/brun
    Panaracer GravelKing SK+ foldedæk - Protite Shield+ 700x35C - Sort/brun
    Special Price 399,00DKK Normalpris 459,00DKK

Cykeldæk til dit behov

Uanset hvilken niveau du er på som cyklist – professionel, motion eller landevejskørsel – så er det vigtigt med gode dæk, som passer til både vejret og terrænet. Det nytter ikke at have dæk, som hurtigt bliver slidte, beskadiget eller blot svækker din kørsel, så det ikke findes behageligt eller sjovt at cykle.

Hos Buhl Cykler har vi dæk til alle slags cykler og terræner – mountainbike, racer, punkteringsfri dæk, vinterdæk og meget mere. Vi er sikre på, at du vil finde et par dæk, som du lige præcis står til din cykel. Gå på udkig i vores udvalg. Mangler du andet nyttigt udstyr til din cykel og cykelture, finder du det hos os. Vi tilbyder både cykelhjelme, cykelcomputere og lignende. Vi forsøge at ’dække’ dine behov, så du er klædt godt på, når du spænder hjelmen og triller ud i trafikken!

Vores udvalg af dæk

At finde de rigtige dæk til hvilken som helst cykelkørsel eller terræn kan være en svær og langvarig søgning. Men ikke længere! Hos Buhl Cykler har vi et stort udvalg af cykeldæk – både til børnecykler og voksencykler – og vi er sikre på, at vores dæk vil være yderst tilfredsstillende til dine behov og ønsker. 

Schwalbe racing ralph er de perfekte dæk til racercykler. De har nemlig den perfekte profil til racercykler på grund af deres mønster, som gør at du kommer op på en høj hastighed uanset vej, vejr eller terræn. De er desuden også nemme at montere.

Er du tværtimod typen, som er træt af, at dine dæk altid punkterer og du dermed ofte står med flade dæk, når du har travlt med at komme af sted på arbejde eller i skole, så er Specialized All condition Armadillo Elite noget for dig. De er nemlig modstandsdygtige mod punktering. Med andre ord: færre punkteringer, færre penge brugt til at få dem lappet. Desuden har de et fremragende slidbanemønster, hvilket betyder, at har en enestående trækkraft, uanset hvad det danske vejr har at byde på.

Er du en adrenalinjunkie, som elsker de vilde ture i skoven med store bakker og skarpe sving? Så er Maxxis Aspen uden tvivl noget for dig. De er super hurtige og har et fantastisk greb i svingene. Risikoen for at skride er minimale med disse dæk. De har desuden også en lav rullemodstand, så du kan komme hurtigere af sted på dine skovruter. Jo hurtigere, jo mere adrenalinsus, jo gladere er du.

Vi kan heller ikke holde os fra at nævne den prisvindende Continental Grand Prix 4000 S II cykeldæk. De er fantastiske landevejsdæk. De har en utrolig lav rullemodstand, unikt vejgreb og høj holdbarhed. De har punkteringsbeskyttelse, men bibeholder samtidig smidigheden under alle vejrforhold.  

Uanset hvilke dæk du vælger og har brug for, finder du dem med garanti hos os til lave priser og i høj kvalitet. Husk vi har også dæk og andet lækkert cykeludstyr til dine børn. Tjek vores udvalg ud her!

Tilbehør til dine dæk

Gode dæk er vigtigt for at køre optimalt på cyklen – men til dækkene bør du bestille det rette udstyr. Hertil kunne Aligator Dunlop kugleventiler være perfekte. De er uden tvivl den bedste på markedet til at holde på luften i dine dæk. Med en reparationsæske i tasken, kan du hurtigt ordne cyklen, hvis der opstår problemer, mens du er på farten. Med selvklæbende lapper i lommen kan du hurtigt lappe cyklen, hvis du befinder dig på en mountainbiketur eller landevejstur, hvor du har brug for at komme hurtigt videre efter en punktering. Huller i dækkene skal ikke stoppe dig fra at fortsætte din cykeltur.

Kontakt os, vi skal nok finde det

Mangler vi nogle dæk i vores shop eller fandt du ikke, hvad du søgte? Så kontakt os! Vi vil forsøge at fremskaffe dig dækkene, slangerne eller noget helt tredje. Dette kan du gøre både ved at kontakte os på telefonen eller via mail. Du kan også møde op i vores butik på Frydenlunds Alle i Aarhus V, hvor vi kan tage en snak om, hvilke produkter du har brug for. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig- inkluderer det at skaffe produkter, vi ikke forhandler online eller i butikkerne, er vi altid klar til at yde den ekstra service.

Gør dit køb i dag og få det allerede i morgen! Vi har nemlig hurtig levering omkring 1-2 dage – medmindre andet bliver oplyst – og vi leverer med Post Danmark, som også leverer pakker om lørdagen. Dermed har du en ekstra dag til at modtage dine pakker. Hvis du køber for minimum 399 kr., er leveringen endda gratis.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsmail og bliv opdateret på vores sortiment og tilbud. Dermed kan du altid være med på det sidste nye indenfor cykelverden.

Køb hos os! Om det er på vores webshop eller i butikken, så vil du ikke fortryde det.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.