Cykelkurve

  1. Ortlieb Bike-Basket 15 l. cykeltaske til bagagebærer - Sort/grå
    Ortlieb Bike-Basket 15 l. cykeltaske til bagagebærer - Sort/grå
    Special Price 929,00DKK Normalpris 1.149,00DKK
    Udsolgt

Smarte og praktiske cykelkurve

Cykelkurven er nærmest uundværlig, hvis man ikke er bilejer eller man fortrækker cyklen som transportmiddel. Det er den perfekte ’shoppingpose’ til fronten af ens cykel eller som en smart lille bagagekurv bagpå. Cykelkurve er nemlig smarte og praktiske og noget enhver cykelejer burde have.

Hos Buhl Cykler har vi et stort udvalg af cykelkurve fra de bedste brands, der leverer smarte cykelkurve i topkvalitet. Vi har kurve, som både kan sidde bag på og foran på cyklen. Uanset om du foretrækker, at have tasken og poserne placeret forrest eller bagerst, har vi en cykelkurv, de imødekommer dit behov. Cykelkurvene fås i forskellige materialer såsom tråd, pileflet, tekstil look og endda også en kombination af net og aluminium. De kan også fås i forskellige farver og mønstre – noget en enhver farverig person vil værdsætte. Vores sortiment består af brands såsom Basil, Bike Attitude og Klickfix, som vi mener, er nogle af de bedste inden for cykelkurve. Med en af vores kurve vil du være klar til at tage cyklen i brug, når du skal shoppe - og du vil ikke mangle plads til dine indkøb!

Vores udvalg

En butik kan aldrig blive bedre end dens varer eller sortiment. Derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment med kun de bedste brands. Heriblandt Basil. Det er et hollandsk firma, som er kendt for deres kvalitet og har vundet diverse priser. De har et stort sortiment af modeller indenfor cykelkurve heriblandt BostonCapri og Detroit bare for at nævne nogle få af dem. Boston er en traditionel trådkurv, som skal sidde foran på cyklen. Capri er derimod en retroinspireret bagkurv af pileflet. Detroit minder om Capri-modellen. Den er også lavet af pileflet, dog er det en frontkurv. Uanset hvilken model du vælger fra Basil, vil du være tilfreds og uden tvivl holde meget af den. De har endda også en farverig model, Jasmin, som er perfekt til farveglade mennesker og småbørn.

Et andet nævneværdigt brand er Klickfix. De laver modeller både til shopping og til transportering af dyr. Deres Klickfix Reisenthel er lavet af aluminium og tekstil i diverse mønstre og farver. De er perfekte til dig, som elsker at sætte kulør på livet, og er dermed en god måde at peppe din cykel op. Deres KlickFix Doggy er perfekt til at transportere alverdens kæledyr med en vægt helt op til 12 kg. Du skal blot montere den på din bagagebære og så er du klar til en frisk cykeltur i selskab med din firbenet bedste ven.

Lækkert tilbehør til cykelkurven

Man kan ikke eje en lækker cykelkurv uden at have noget tilbehør hertil. Dette tilbehør kan både have en æstetisk eller praktisk funktion såsom blomsteranker, regnslag, sikkerhedsnet og adapter. Du kan nemlig købe en blomsterranke i forskellige farver, der pynter og pepper din cykelkurv op på feminin vis. Sikkerhedsnet er rar at have som tilbehør og ekstraudstyr, hvis man har shoppet eller købt ind. Med sikkerhedsnettet sikrer du nemt, at varerne ikke falder ud og bliver beskadige, mens du cykler afsted i trafikken.

Et regnslag til ens cykelkurv er også et meget brugbar ekstraudstyr, som sikre at dine varer ikke bliver våde. Hopper du ofte op på cyklen, når du skal til og fra arbejde eller studie, er det n fordel at have et regnslag i tasken, da der altid er en risiko for at havne i en regnbyge. Har du en computer eller studiebøge ri tasken, bør du beskytte indholdet med et effektivt regnslag – så skal du ikke bekymre dig om at pakke beskadigede ting ud af tasken.

En adapter er også meget klogt at købe, da den hjælper med at skabe plads til ens bremse og gearkabler, samt gør det muligt at have tungere ting i sin kurv. Dermed undgår man, at kurven hælder nedad og mindsker risikoen for at ødelægge kurv.

Altid 365 dages fuld returret og hurtig levering

Tag derfor et kig på vores flotte cykelkurve og tilbehør. Ved køb af cykelkurve eller cykelkurvetilbehør hos Buhl Cykler får du 365 dages returret. Det giver dig god tid til at vurdere, hvorvidt en af vores kurve passer til dig. Herved har du god tid til at vurdere, om kurven opfylder dine behov. Får du brug for at returnere en vare, får du det fulde beløb tilbagebetalt inden for kort tid. Derudover har du også 2 år reklamationsret, som både dækker over fabrikations- og materialefejl.  

Husk at ved køb for minimum 399 kr. får du gratis levering. Du læste rigtig - gratis! Og ikke nok med at vores levering er gratis, så er den også hurtig. Vi leverer nemlig inden for 1-2 dage med Post Danmark, som desuden også leverer om lørdagen. Hvis det desværre skulle ske, at vores varer ikke er i butikken eller på lager, så vil leveringen vare længere - men dette vil du selvfølgelig blive informeret om på forhånd.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.