Cykellåse

Den uundværlige cykellås

I dagens Danmark vil det være helt utænkeligt ikke at have en cykellås. Desværre er problemet med cykeltyveri blevet værre gennem årene og især i storbyerne. Heldigvis har man med dette stigende problem udviklet flere effektive låse, som gør det utrolig svært for tyvene at stjæle cykler på gaden. I dag er det jo også et krav, at man har cykellås på, hvis man skulle være uheldig at blive bestjålet, og man ønsker at forsikringen skal dække tabet. Derfor er cykellåsen helt uundværlig for alle cykelejere!

Hos Buhl Cykler er vi et stort udvalg af effektive cykellåse fra forskellige brands, der tilbydes i forskellige modeller. Det at skulle købe en cykellås virker egentlig ret simpelt, men når du så undersøger dine muligheder, kan det virker uoverskueligt. Man kan både få bøjlelåse, spirallåse, kædelåse, ringlåse og kliklåse. Her kommer vi ind i billedet, da vi gerne vil forsøge at guide dig frem til købet af den perfekte lås til dig og din cykel.

Med en af vores cykellåse er du sikret og forsikret! Så gør dit køb i dag og vær forsikret mod cykeltyveri!

Gør det svært for cykeltyvene

En klar storfavorit indenfor cykellåse er det tyske mærke Abus. De er en af de førende sikkerhedsfabrikanter og deres cykellåse er af det bedste materiale af den højeste kvalitet.

Med en af Abus 40 U-mini bøjlelås kan din cykel ikke dirkes op. Udover det er den også forsikringsgodkendt og fremstillet af specialhærdet stål. Låsen er inkluderet med fire nøgler, så du ikke er helt på spanden, hvis du skulle miste en. Den kan desuden også fås i flere farver. En anden nævneværdig cykellås fra Abus er deres kliklås 5000 Protectus XCL, som er velegnet til citybikes og mountainbikes. Den er også perfekt til en tilkobling af en ekstra kæde- eller wirelås. Den fås i både sølv og sort.

Er du derimod træt af nøgler eller typen, som altid mister dem, så er en spirallås med kode perfekt til dig. Vi tilbyder mange effektive kædelåse til at gøre livet sværere for cykeltyven. I vores udvalg finder du stærke kædelåse, som har en høj styrke kombineret med nem betjening. Derudover er flere modeller også forsikringsgodkendte.

Abus har også tænkt på sikkerheden for dine børn. Ved køb af en Abus wirelås er dine børns cykler sikret mod tyveri og så er deres wirelåse til børnecykler meget børnevenlige i brug og betjening. Desuden fås i låsene alle regnbuens farver, så du kan med garanti finde en, som passer til dit barn. Det er aldrig for tidligt at lære ens børn om sikkerhed og hvordan man sikrer sig mod tyveri. En anden god sikkerhed at lære sine børn er vigtigheden i at bære cykelhjelm. Tjek vores udvalg af hjelme her! Så er både cyklen og barnet sikret.

Uanset hvilken kvalitetslås du vælger, er du sikret mod tyveri, så du kan have din cykel i lang tid og i god behold. Vores låse er også sikret mod at fryse til om vinteren og du står derfor ikke med en tilfrosset lås. Der er derfor ingen ulemper ved en cykellås, kun fordele. Foretag derfor dit køb i dag og du vil ikke blive skuffet. Du har ikke noget at tabe med en cykellås, kun noget at beholde.

Kontakt os og foretag dit køb i dag

Gå på udkig i vores udvalg af cykellåse, som alle er af topkvalitet, og fås i forskellige farver og størrelser. Det kan virke uoverskueligt, men her er vi til nytte. Kontakt os via mail eller telefon, og vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål bedst muligt og samtidig give dig den bedste forståelse inden for den store cykellåsverden. Dette gælder både cykellåse til dig og dine børn. Du kan også møde op i vores butik i Aarhus V på Frydenlunds Alle, hvis du gerne vil se vores udvalg i virkeligheden og se, hvordan de fungerer i praksis. Dette sikrer, at du får valgt den rette cykellås, der bedst imødekommer dit behov og forsikrer dig mod tyveri.

Skulle du risikere at fortryde dit køb, har du selvfølgelig også fuld returret. Faktisk har du hele 365 dages returret – altså du har et helt år til at bytte din cykellås i med det i mente, at den ikke er blevet brugt eller beskadiget. Derudover har vi også 2 år reklamationsret, som både dækker over fabrikations- og materialeret.  

Som noget helt særligt tilbyder vi hos Buhl Cykler at hente og bringe cykler ind til reparation, hvis du befinder dig i en radius af 20 km fra butikken. Vi fikser alt fra beskadigede cykellåse til punktering af dæk. På den måde kan vi også montere din fremtidige cykellås, hvis det skulle ønskes. Så skal du ikke længere bekymre dig om din cykel, når du placerer den i byen. Eller foran din arbejdsplads.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.