Abus cykellåse

Skal du have den bedste kvalitet af cykellåse, er tyske Abus et godt bud. Den tyske producent har siden 1924 leveret låse med høj sikkerhed ud fra mantraet ’sikkerhed er afhængig af kvalitet’. Selvom produktionen i dag spænder meget bredt, har Abus altid husket, at kvalitet er vejen til sikkerhed. Med en cykellås fra Abus kan du derfor trygt placere din cykel på gader og stræder. Abus cykellåse er nemlig svære at bryde op, hvilket gør det særlig svært for tyven at få fat i din nye cykel. Med en cykellås eller cykelkæde fra Abus er du sikker på at finde din cykel dér, hvor du parkerede den.

Høj sikkerhedsniveau 

Har du lige købt en ny og smart citybike og er bange for, at den bliver stjålet på gaden – så er det måske en god idé at anskaffe dig en Abus kædelås, som du kan få i flere farver og varianter og helt op til det maksimale sikkerhedsniveau 15. Tænker du, at en mindre lås er tilstrækkelig, kan du finde en mindre og lettere kædelås med sikkerhedsniveau 9. Kædelåsene findes både til børn og voksne. Synes du, kædelåsen kan blive for tung at have med, er den lettere stållås måske bedre for dig. Denne lås kan med fordel bruges som et supplement til den allerede fastmonterede lås på din cykel. Herudover tilbyder Abus også wirelåse til børn, der er nemme at låse op og i. Uanset om du søger en effektiv cykellås til en voksencykel eller børnecykel, har vi håndplukket modeller, der øger sikkerheden omkring din eller dit barns cykel.

Øget sikkerhed via smarte låsesystemer

Cykellåse fra Abus er kendte for at være designet således, at det er besværligt at dirke låsen op. I 2015 introducerede Abus låsesystem Vitess, der med en øget sikkerhed, gør det ekstra besværligt at dirke låsen op. Det smarte Vitess låsesystem er nemlig formet i en blød bue, der medfører en øget sikkerhed og gør det svært at kopiere nøglerne. Alle Abus låsecylindre er registreret i højeste sikringsklasse hos Forsikring og Pension (F&P). Med en cykellås fra Abus undgår du derfor bekymringer omkring tyveri, når du placerer din cykel foran arbejdet eller dit hjem.

Med mantraet ’Sikkerhed afhænger af kvalitet’ er der derfor ingen tvivl om, at Abus’ produkter er værd at gå efter. Tag derfor et kig på vores udvalg af cykellåse og bestil en model, der øger sikkerheden omkring din eller dit barns cykel. Hvis du bestiller en Abus cykellås eller kædelås hos os, garanterer vi hurtig levering på 1-2 hverdage, såfremt at varen er på lager. Bestil derfor en Abus cykellås med det samme, så kan du snart placere din cykel trygt på gaden. Er du i tvivl om, hvilken cykellås eller kædelås du skal vælge til din eller dit barns cykel, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få bestilt den rette model, der passer til jeres cykler.  

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.