Cykellygter

 1. Knog Plus lygtesæt - Translucent
  Knog Plus lygtesæt - Translucent
  325,00 DKK
 2. Knog Plus lygtesæt - Sort
  Knog Plus lygtesæt - Sort
  325,00 DKK
 3. Knog Plus baglygte - Sort
  Knog Plus baglygte - Sort
  179,00 DKK
 4. Knog Plus baglygte - Translucent
  Knog Plus baglygte - Translucent
  179,00 DKK
 5. Knog Plus Forlygte - Sort
  Knog Plus Forlygte - Sort
  179,00 DKK
 6. Knog Plus Forlygte - Translucent
  Knog Plus Forlygte - Translucent
  179,00 DKK
 7. -10%
  Gemini Lights DUO 2200 MULTISPORT Cykellygte Forlygte
  Gemini Lights DUO 2200 MULTISPORT Cykellygte Forlygte
  Special Price 1.799,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
 8. -10%
  Gemini lights Titan 4000 OLED forlygte
  Gemini lights Titan 4000 OLED forlygte
  Special Price 2.518,00 DKK Normalpris 2.799,00 DKK
 9. -16%
  Gemini Juno100 baglygte
  Gemini Juno100 baglygte
  Special Price 251,00 DKK Normalpris 299,00 DKK
 10. Bontrager Ion 450 R forlygte
  Bontrager Ion 450 R forlygte
  449,00 DKK
 11. SPANNINGA Dot lygtesæt
  SPANNINGA Dot lygtesæt
  129,00 DKK
  Udsolgt
 12. -30%
  Sigma Brakelight bremselys til cykel
  Sigma Brakelight bremselys til cykel
  Special Price 69,00 DKK Normalpris 99,00 DKK
 13. -30%
  SPANNINGA Rear light DUXO Xb baglygte - Sort
  SPANNINGA Rear light DUXO Xb baglygte - Sort
  Special Price 139,00 DKK Normalpris 199,00 DKK
 14. -26%
  CatEye HL-EL135N forlygte - Sort
  CatEye HL-EL135N forlygte - Sort
  Special Price 139,00 DKK Normalpris 189,00 DKK

Cykellygter til enhver smag

Det er lovpligtigt at have cykellygter på cyklen efter solens nedgang og indtil solens opgang igen, og derfor vil det være nødvendigt for næsten alle danskere at have nogle gode cykellygter. Der findes 4 overordnede typer af cykellygter som duer til forskellige behov:

 • Enkeltdiodelygter
 • Flerdiodelygter
 • Dynamolygter
 • Magnetlygter

Enkeltdiodelygter, er de små cykellygter du ser overalt i større byer, da de er nemme at tage af og på, og samtidig ikke fylder særligt meget. Enkeltdiodelygter giver ikke meget lys, de overholder dog stadig lovkravet om at de skal kunne ses 300 meter væk, men hvis du cykler hvor der er meget mørkt vil de ikke give dig meget lys på vejen. Flerdiodelygter giver mere lys og vil derfor være meget mere nyttige i mørke områder.

Dynamolygten er en gammel kendis, den har været fremme i mange år. Dynamolygten fungerer ved at lygten indeholder en generator der generer strøm når du træder i pedalerne. Det betyder i praksis at du aldrig vil løbe tør for strøm med en dynamo, hvis der er et batteri i lygten der kan lagre strømmen, ellers vil du løbe tør i samme øjeblik som du stopper cyklen. Denne type lygte er til gengæld helt CO2-neutral da der ikke skal bruges strøm til den udover det du generere når du træder i pedalerne.

Magnetlygter er den moderne dynamolygte, og mens at dynamolygten skaber en modstand når du træder rundt, vil du aldrig opdage at magnetlygten sidder på din cykel. Magnetlygten fungerer næsten helt magen til dynamolygten. Der sidder bare 2 magneter på hjulet, som skaber strøm hver gang de kommer forbi lygten og er derved ligesom dynamolygten helt CO2-neutral.

Vælg de rigtige lygter

Det handler ikke kun om, at det er ulovligt at cykle uden cykellygter ved mørkets frembrud eller i usigtbart vejr, det handler også om din sikkerhed. Langt de fleste uheld med cyklister sker efter mørkets frembrud og derfor er det vigtigt at have de rigtige lygter ved din side. Når det gælder cykellygter, er der 3 vigtige ting du skal være opmærksom på:

 • Du skal blive set
 • Det skal være nemt
 • Du skal selv kunne se

Der er mere end bare sikkerheden i at du skal blive set af bilister, det er faktisk også et lovkrav at dine cykellygter skal kunne ses 300 meter væk, efter mørkets frembrud. Det gælder dog ikke ved usigtbart vejr, det kan være tæt snevejr eller ved tåge, hvor lyset simpelthen ikke kan trænge igennem. Din forlygte må være med en blåligt, hvidt eller en gul, andre farvenuancer er ikke tilladt af den danske lovgivning, dog må gule lygter ikke blinke og de andre der godt må blinker skal blinke mindst 120 gange i minuttet. Baglygten må kun have en klar rødfarve, dog gælder samme regler for hvis du vil have lygten til at blinke dvs. 120 gange i minuttet.

Hvis du cykler uden for byen, vil du opleve at der kan være meget mørkt i de sene aftentimer eller om natten, og det kan derfor være meget relevant for dig at sørge for at den installerede lygte har mulighed for at lyse din vej op.

Det skal selvfølgelig være nemt at installere lygterne og derfor har vi hos Buhlcykler.dk sikret at alle vores lygter er nemme at installere. Hos buhlcykler.dk tilbyder vi nemlig lidt af hvert, så du kan finde den lygte, der passer til dine prioriteter og behov – flere af vores cykellygter har vundet TÆNKs ’bedst i test’ og Forbrugerrådet på DR1. Hvis varen er på lager, tilbyder vi hurtig levering på 1-2 hverdage, så du inden længe kan hoppe på cyklen og tage en tur ude i den skønne aftenluft. Hvis de alligevel ikke skulle passe til din cykel, har du 365 dages fuld returret.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.