Cykelpumper

Mangler du luft i dækkene?  

Vi kender det alle sammen: Vi er på vej på arbejde eller i skole, og så er vores cykeldæk flade. Derfor er det vigtigt, at man har en cykelpumpe lige i nærheden, så man undgår at skulle trække sin cykel hen til den nærmeste cykelhandler. Manglende luft i dine cykeldæk skal i hvert fald ikke være det, som stopper dig fra at hoppe op på sadlen.

Hos Buhl Cykler har vi et stort udvalg af cykelpumper i forskellige modeller og størrelser, som passer til alle cykelventiler. Vi har fodpumper, minipumper og håndpumper, som alle er effektive og lette at bruge. De fleste af modellerne kan også monteres direkte på cyklen, så du altid har pumpen med dig.

Stort udvalg af cykelpumper

Uanset om du ejer en mountainbike, racercykel eller city bike, så er det vigtigt med en effektiv cykelpumpe, som du kan have til at stå i dit hjemmeværksted, monteret på din cykel eller gemt i skuret.

I vores udvalg finder du forskellige cykelpumper, der hurtigt får luft i dine dæk, så du undgår at komme for sent afsted. Herved skal du ikke bekymre dig, hvis du en tidlig morgen opdager, at cyklen er flad. Du skal blot hive cykelpumpen frem – så løses problemet nemt og hurtigt, så du i løbet af kort tid kan være på farten.

Tag derfor et kig på vores udvalg, der blandt andet byder på særlig pakke: Nemlig Specialized Air Tool CO2 mini kit. Her får du både en lækker og lille pumpe samt et dækjern-sæt, som passer både til racercykler og mountainbikes. Den er så minimal i størrelsen, at du kan have den i din cykeltaske eller monteret på selve cyklen. Både foden og cylinderen er lavet af topkvalitetsstål og har derfor en lang holdbarhed. Denne pumpe vil være i dit skur i lang tid og stadig fungere, som var den ny.

Uanset hvilken pumpe du vælger, vil du uden tvivl få en model af høj kvalitet og som er effektiv i brug. Gå derfor på udkig efter en cykelpumpe, der passer til din cykel.

Om Buhl Cykler

Buhl Cykler er mere end blot en cykelbutik. Vi stræber efter at tilfredsstille vores kunders behov og opdaterer løbende vores webshop dem med nyheder. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her på hjemmesiden, hvis du ønsker at få nyheder eller tilbud direkte sendt til din mailboks. Herved kan du nemt følge med i, hvilke nye produkter vi tilføjer til vores webshop.

Er du tvivl om, hvilken pumpe der passer bedst til din cykel? Så kom ned i butikken på Frydenlunds Alle i Aarhus V! Her møder du vores medarbejdere, som uden tvivl vil hjælpe og guide dig til den perfekte cykelpumpe. Bor du ikke i nærheden af butikken, eller har du for travlt til et direkte besøg, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Dette kan du gøre via mail og telefon, hvor vi vil forsøge at kontakte dig indenfor 24 timer.

Uanset hvordan du foretrækker at pumpe din cykel, så har vi modellen til dig!

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.