Cykelsadler

 1. -35%
  Specialized S-Works Power cykelsadel 155 mm - Hvid
  Specialized S-Works Power cykelsadel 155 mm - Hvid
  Special Price 1.499,00 DKK Normalpris 2.299,00 DKK
  Udsolgt
 2. Bullitt Race sadel
  Bullitt Race sadel
  339,00 DKK
 3. -20%
  Carbelix Cycling Wallet mobilholder - Sort
  Carbelix Cycling Wallet mobilholder - Sort
  Special Price 119,00 DKK Normalpris 149,00 DKK

Smarte cykelsadler med maksimal komfort

Udover sikkerhed så er komfort en af de vigtigste faktorer for en cyklist, uanset om man bare skal cykle en tur på arbejde, eller hvis man som motionscykelist tilbringer mange timer på cyklen hver måned. Netop af denne grund ved vi hvor vigtigt det er at have ordentlig cykelsaddel.

Det er de færreste der kan tåle at stå op i pedalerne i lang tid af gangen og særligt, hvis man cykler mange kilometer er det vigtigt, at man sidder både behageligt og optimalt, så man ikke får problemer, hverken med sin lænd eller sin ryg. Hvis man bruger rigtigt mange timer på at cykle og hele tiden forsøger at barbere sekunder af sine tider, kan en ordentlig cykelsaddel også gøre en stor forskel, da sadlen bidrager til at forme din kropsposition og dermed bidrager sadlen med at nedbringe den samlede vindmodstand.

Hos buhlcyker er alle vores produkter nøje udvalgt fra førende producenter på markedet for at vi kan give jer de bedste produkter til de bedste priser, hvilket er hovedårsagen til at vi er særligt glade for både Specialized og Brooks, der begge er garant for at producere produkter af høj kvalitet. Særligt Specialized bruges af mange kendte professionelle cykelryttere på grund af deres store kvalitet og ikke mindst store komfort.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.