Ophæng til cykel

  1. Bikepartner Bikehand XL cykelholder - Matsort
  2. PRO Cykelholder/ophæng til 29” - Sort
  3. BBB BTL-93 foldbar ophæng til cykel - Sort
    BBB BTL-93 foldbar ophæng til cykel - Sort
    Special Price 149,00 DKK Normalpris 189,00 DKK
    Udsolgt
  4. 
BBB Parkinglot vægophæng til cykel

Ophænger til cyklen

Som cykelentusiast eller småboligejer kan det være svært at have plads til sin cykel eller cykler. Derfor er det smart med en cykelophænger. Du kan både bruge den indendørs som smart kunst på væggen eller ude i skuret. En cykelophænger kan derfor både være æstetisk og praktisk – kun du bestemmer dens brug.

Hos Buhl Cykler har vi et stort udvalg af cykelophængere. De passer til alle cykler – mountainbikes, racercykler eller den klassiske bedstemorcykel – uanset vægtklasse eller størrelse. Alt du skal gøre er at montere den ønskede ophænger på en væg, og så er du klar til at opbevare din cykel.

Modeller af høj kvalitet

En cykelophænger har mange praktiske kvaliteter: udover at være en genial måde at opbevare sin cykel på, så gør den også det, at luften forbliver i dine cykeldæk og ikke fiser ud. Udover dette kommer den også op i den rette højde, så reparationer og finjusteringer ikke blive ubehagelig for kroppen. Din arbejdsposition bliver perfekt til at rode med cyklen.

BBB BTL-93 er den perfekte cykelophænger, uanset hvad du triller rundt på. Den er lavet af stærkt sort aluminium, som er let at folde sammen og super nem at montere op på væggen. Prisen er heller ikke noget at ryste på hovedet over.

En anden god model er BBB Parkinglot II BTL-19, som har en gummibeskyttelse, der skåner dine hjul. Du vil ikke ridse eller beskadige dine dæk på nogen måde med denne ophænger. Udover dette er den lækker og let at montere, og du får både skruer og plugs med.

Man kan ikke remse gode ophængere op uden at nævne Bike hand XL. Den har en gummitop, så cyklen ikke blive ridset. Den passer til alle cykelmodeller og alle størrelser og er samtidig en smal sag at montere. Hvis du ikke har lyst til at bruge mange penge på noget, du finder knap så nødvendig, er denne cykelophænger noget for dig. Den er billig, let og nem at montere. Selvom prisen er i bund, så er kvaliteten det ikke. Den er perfekt, hvis du blot ønsker at få din cykel op på væggen.

365 dages returret og 2 års reklamationsret

Behøver vi at sige mere? Du har 365 dages returret – altså 1 år – til at finde ud, hvorvidt du skal bruge vores ophænger eller ej. Dog må ophængeren ikke være beskadiget eller brugt, når den returneres. Det giver dig lang tid til at overveje dit køb, hvilket vi kun finder passende og som en god servicemulighed. 

Spørgsmål? Så kom bare ned i butikken! Vi står klar til dig på Frydenlunds Alle i Aarhus V, hvor der altid står en medarbejder klar til at hjælpe dig. Hvis du ikke bor i nærheden eller har et spørgsmål uden for vores åbningstider, kan du altid kontakte vores kundeservice via telefon eller mail. Intet spørgsmål er for stort eller for lille.

Skriv endelig – så ser vi, hvad vi kan gøre for bedst at hjælpe dig. Og hvis vi ikke har det produkt, du efterspørger, så finder vi det til dig. Intet skal stoppe dig fra at få dine ønskede varer.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.