Cykler

Se alle vores cykler til omgående levering her.

 

Se alle cykler

 

 

 

CYKLER I BUTIKKEN

Vi har et stort udvalg af cykler, fra følgende mærker. Det vi ikke har i butikken, vil vi meget gerne bestille hjem.

Her kan du i ro og mag, få et overblik over vores cykler og priser.

Principia cykel

Principia

Danske Principia fra Aalborg blev startet i 90'erne med en vision om at skabe sports cykler til fornuftige priser. Det motto har fulgt Principia lige siden. I Principia's portefølje finder du landevej, Mountainbike og gravel cykel. Så er du på udkig efter ny cykel, kan Principia være et godt sted at starte.

Gå til Principia's website

centurion cykel

centurion-logo

Centurions smarte og moderne cykler til kunden, giver dig en kvalitetsbevidst cykel. Centurions citybikes er kendt for deres ambitiøse sammensætninger hvor du får hjul, gear og udstyr der gennemtænkt til hvad netop du som kunde har behov for.

Gå til Centurion's website

Frog cykel

3T Bikes

Blandt de mest eftertragtede og eksklusive produkter i cykelporteføljen kan man ikke komme udenom 3T. Italienske Tecnologia del Tubo Torino, blev oprindelig kendt for deres rørteknologi, men er senere hen blev meget mere end det. Indenfor Gravel har de været grundlæggere for en verden fuld at udforskelse, Exploro, som man siger på italiensk. Deraf også navnet på deres populære gravel cykel.

Gå til 3T's website

Trek cykel

Trek logo

Amerikanske Trek som er blandt de førende indenfor sportscykler i verden, såsom racercykler, mountainbikes, gravel, fitness samt børnecykler. Hos buhlcykler.dk kan vi byde dig på et bredt og gennemtænkt sortiment hvor kvalitet og tanke bag produktet er i højsædet. Vælger du en Trek cykler, får du garanteret innovation og teknik i høj klasse. Vi siger hos buhlcykler.dk, at du får value for the money.

Gå til Trek's website

Frog cykel

Frog bikes

Frog bikes, som er et engelsk slagfast brand indenfor børnecykler. Frog gør op med traditioner som 16, 18, 20 samt 24 og 26 tommer cykler. Hos Frog skal du blot måle dit barns skridtlængde og vælge den størrelse der passer bedst. Frog bikes har ikke blot gjort det let for dig som kunde at vælge men også skabt nogle af branchens letteste cykler, hvilket er en klar fordel for netop dit barn.

Gå til Frog's website

Specialized cykel

Specialized logo

Specialized har med deres utrolige erfaring indenfor cykelproduktion nået uanede højder når vi snakker om cyklens komfort. Med Specialized Body Geometry koncept, er du garanteret den ypperste kombination af komfort og fart, som giver bedste køreoplevelse, bedre end noget andet brand.

Med samtidig et højt innovationsniveau sætter specialized blandt andet nye højder hvad angår eksklusive cykler og udstyr.

Gå til Specialized's website

winther cykel

Winther logo

Winther er et af danmarks ældste cykelmærker og hos buhlcykler.dk finder du primært winthers solide el-cykler. Winthers el-cykler er målrettet til dig der ønsker stabilitet og effektivitet. Winther leverer el-cykler i med både forhjulstrukne motorer og centertrukne motorer.

Gå til Winther's website

Specialized cykel

Raleigh logo

Raleigh er mærket du skal gå efter hvis du ønsker retrolooket. Engelske Raleigh er klassisk i deres udseende og den perfekte bycykel hvis du er storby-menneske. Raleigh er kendt for deres friske farver og intelligente sammensætninger af udstyr.

Gå til Raleigh's website

Eightshot cykel

Eightshot logo

Børnecykler i Wéltklasse. Tyske Eightshot har skabt cyklen til børn som både er let og børne venlig. Med kortere afstand til bremsegreb så de små fingre kan nå, samt drejeskiftegreb så det er lettere at skifte gear, gør Eightshot cyklen til førstevalget for barnet.

Gå til Eightshot's website

MBK cykel

MBK logo

De vedligeholdelsesvenlige cykler er skabt for dig som ønsker at gøre mindst muligt selv og overlader de planlagte services til cykelværkstedet. MBK er cyklen man tager ud af skuret og sætter ind igen efter brug, dag efter dag, hvor kun kædesmøring er det vigtigste. 

Gå til MBK's website

Nishiki cykel

Nishiki logo

Er du ung, frisk og sporty kan du ikke komme udenom Nishikis friske ungdomscykler. Nishiki er modige, med valg af blandt remtræk på nogle af deres modeller. Nishiki kan opfylde dine behov, såvel du er pendler eller bare har mod på en hurtig og sporty cykel. Nishiki er et velkendt og solidt brand hvor tanke giver mening.

Gå til Nishiki's website

Seaside ladcykel brun

Seaside logo

Skal du have en ladcykel på 3 hjul er Seaside det ultimative. De fåes med automatgear, el-motor og med plads op til 4 børn. El-motoren gør det til en leg at transportere hvad du end måtte have lyst til. Seaside er gennemført og ingen synlige ledninger. Håndbygget i Sverige og bygges på din bestilling.

Gå til Seaside's website

bullitt cykel

Seaside logo

Bullitt er kærlighed ved første blik. Bullitt ladcykler er en nyfortolkning af klassiske Long John, bare meget bedre, meget hurtigere og mere lækker. Ingen tvivl om at en ny klassiker er født og du vil kunne mærke den overdrevede kvalitet ved første pedaltråd. Bullitt cykler kan bygges som du vil have det, i form af deres enorme add-on liste. Og hey, så er det Dansk.

Gå til Bullitt's website

Filter
Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.