Fusion

Fusion: Når passion for cykling og kvalitet mødes

Fusion er et dansk brand, som hurtigt har fået stor opmærksomhed i den internationale cykelverden. Fusion er den perfekte kombination af klassisk passion for cykelsporten og ikke mindst kvalitet. Fusion har fokus på at fremstille noget af det bedste cykeltøj på markedet.

Derfor kan du altid være sikker på at dit cykeltøj både giver maksimal komfort samt er fyldt med en lang række af de seneste nye teknologier, når du vælger at bruge Fusion.

Vi kan særligt anbefale Fusions cykeltrøjer og ikke mindst deres cykelshorts. Fusion er særligt kendt for deres to forskellige serier med masser af fede cykelprodukter til mænd og kvinder.

Den første serie kaldet ’SLi serien’ er lavet i superlette og innovative materiale, som sikrer at du kan præstere endnu bedre under konkurrencer.

’C3-serien’ kan også kaldes for ’cykelrytterens hverdagstøj’. Det er slidstærkt basis cykeltøj i meget høj kvalitet. I C3 serien er der fokus på komfort og holdbarhed, så du føler dig godt tilpas i tøjet efter mange timers cykeltræning.

Opnå endnu bedre resultater med Fusion

Det rette cykeltøj kan have en rigtig stor betydning for dine præstationer på cyklen. I modsætning til cykelhjelme som både skal beskytte dit hoved og minimere vindmodstand, så er det vigtigste for cykeltøj primært at holde alle de rette dele af kroppen varm.

Når du cykler, vil kroppen automatisk forsøge at dirigere så meget blod som muligt ned til dine arbejdende muskler, hvilket kan give en snurrende fornemmelse i kroppen. Cykeltøj spiller derfor en afgørende rolle for både at holde dig varm, men også for at modstå vindmodstand. Vind kan på den lange bane barbere afgørende minutter af dine bedste tider. Hvis du samtidig fryser eller ikke føler, at du har det godt på din cykel, så betyder det også, at du ikke kan yde dit bedste.

Derfor ved man i dag at cykeltøj ligesom cykelhandsker og ikke mindst cykelsko er afgørende for at kunne forklare, hvordan selv de bedste cykelryttere kan præstere på allerhøjeste niveau. Fusion er uden tvivl blandt de bedste brands på markedet og derfor tør vi godt skrive under på, at du kommer til at kunne mærke en stor forskel, når først du ruller ud på de danske veje i dit nye cykeltøj.

Altid lynhurtig levering og fra fragt ved køb over

Udover at du altid kan være sikker på at finde nogle af de bedste produkter på markedet, når du handler hos os, så får du også masser af andre gode fordele. Vi har mere end 4 generationers erfaring med at sælge cykeludstyr, så hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dine behov, så vær ikke bange for at tage fat i os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Derudover får du også lynhurtig levering lige til døren eller til en postboks når dig, så du hurtigt kan komme ud og bruge dit nye cykeltøj. Sidst men ikke mindst så giver vi også fri fragt på alle ordrer over 399,. hvilket er langt de fleste.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.