GripGrab

  1. GripGrab Waterproof Merino Thermal Sock cykelstrømpe - Sort/grå

Opnå bedre resultater og større komfort med GripGrap

Rigtig mange danskere har en stor passion for cykling og derfor ved vi, hvor stor en betydning det helt rigtige udstyr kan gøre for vores kunder, når de befinder dig på de danske veje i kamp mod uret. Derfor har vi samlet et stærkt sortiment af velkendte produkter fra den danske virksomhed GripGrap, som både vil bidrage til at øge din komfort, når du sidder på cyklen, samt bidrage til at forbedre dine præstationer mærkbart.

GripGrap: Lavet af passionerede sportsfolk til passionerede sportsfolk

GripGrap er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i år 2000 af de tre brødre Bjørn, Kristian og Martin Krøyer. Alle tre brødre har altid haft en stor passion for sport, og derfor valgte de at starte virksomheden Gripgrap, der har specialiseret sig i at designe behageligt sportstøj, som kan modstå alt slags vejr, imens det giver den bedste komfort og bidraget til bedre præstationer.

Virksomheden både designer og udvikler deres egne produkter og er i dag mest kendt for deres sportshandsker og skoovertræk, som egner sig fantastisk til cykling, hvilket har gjort dem særdeles populære hos danske cykelentusiaster.

GribGrabs mission er ifølge dem selv at producere funktionelle kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, hvilket er passer helt perfekt til vores egen filosofi og ønsker for vores kunder.

Barber afgørende sekunder af dine tider med GribGrab

GribGrabs produkter er udviklet i et avanceret samarbejde, der foruden dem selv består af både aktive motionister, elitesportsfolk og sundhedsfagligt personale, herunder læger med flere års erfaring. Denne unikke fremgangsmåde og brede vifte af kompetencer betyder også, at man som motionist på alle niveauer kan forbedre sine resultater ved hjælp af disse produkter.

Både GribGrabs cykelhandsker og skoovertræk er med til at give den perfekte aerodynamik, hvilket sammen med den helt rette cykelhjelm bidrager til at nedsætte den samlede vindmodstand, hvilket betyder, at du vil kunne barbere afgørende sekunder af dine tider på cyklen. Sidst men ikke mindst så er GribGrabs produkter designet med henblik på at kunne modstå alt slags vind og vejr, og derfor bidrager de også til, at du får en optimal fordeling af blod og ilt til de arbejde muskler – særligt i koldt vejr. Der er derfor ikke nogle undskyldninger for at sætte sig op på cyklen – selv hvis det regner eller blæser!

Altid hurtig levering og 1 års fuld returret på alle produkter

Du er dog ikke den eneste, der godt ville kunne køre lidt hurtigere – det samme ønsker vi her hos Buhlcykler. Derfor arbejder vi altid for at kunne levere dine varer inden for 1-2 dage, så du kan få gavn af dem så hurtigt som muligt. Og hvis du køber for over 399 kr. så er fragten endda helt gratis! Udover at vi er særdeles hurtige til at levere dine varer, så får du mange andre fordele ved at handle ved os.

Foruden vores hurtige levering, får du også hele 365 dages fuld returret på alle dine varer. Det giver dig god tid til at vurdere, hvorvidt vores produkter passer til dig, og om dine behov bliver opfyldt tilfredsstillende. Hvis du får brug for at returnere en vare, får du det fulde beløb tilbagebetalt inden for få dage. Derudover har du også 2 år reklamationsret, som både dækker over fabrikations- og materialefejl. Velkommen til buhlcykler.dk

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.