Klickfix

Klickflix: Markedets bedste og mest enkle cykelkurve

KLICKfix er et prisvindende tysk cykelmærke der har eksisteret siden 1987. KLICKfix er i dag særligt kendt for deres unikke cykelkurve og ikke mindst deres fantastiske cykeltasker. Det særlige ved netop KLICKfixs produkter er, at de er utroligt nemme at montere på din cykel. Det eneste der skal til er et enkelt klik og så har du allerede monteret din nye cykelkurv eller fastgjort din nye cykeltaske.

Både deres tasker og deres cykelkurve er super rummelige, hvilket betyder at du både kan tage større og mindre ting med dig, når du skal afsted på cyklen. Her er der både plads til alt det mest nødvendige fra købmanden, hvis du lige skal have det sidste til din aftensmad inden der lukkes, eller du kan have mad og drikke med til hele familien, hvis du er på vej ud på en længere tur med din ægtefælle eller dine børn. Muligheder er derfor kort sagt mange.

Selv din hund kan der være plads til. KLICKfixs hundekurve er også nogle af de mest brugte i verden, så du kan altid have din hund med dig på din næste cykeltur. Udover at din hund er nem at have med sig, så kan du også være helt sikker på at din sidder behageligt under hele turen.

Tidløse og prisvindende designs

Udover at du får en cykelkurv, eller cykeltaske af bedste kvalitet, når du køber noget fra KLICKfix, så får du også et produkt som aldrig går af mode. KLICKfixs produkter er nemlig kendetegnet ved et tidløst design, som har vundet rigtigt mange priser igennem årene. Og det forstår man godt, når man ser på produkterne. Det betyder også at du kan have din cykelkurv i mange år. For selvom at du skifter din cykel ud med jævne mellemrum, så vil din cykelkurv stadig passe til langt de fleste cykler.

Hurtig levering og 365 dages returret

Hos buhlcykler.dk ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse – både før, under og efter dit køb. Derfor sørger vi altid for at levere dine varer så hurtigt som muligt, og helst inden for kun 1-2 dage. Derudover tilbyder vi altid hele 365 dages fuld returret på alle produkter. Herved sikres du at få leveret din vare, så snart du har brug for den – samtidigt med at du har masser af tid til at sikre dig at du har fundet det helt rette produkt.

Velkommen hos buhlcykler. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.