Look

  1. LOOK klampe Keo Grip Grey Compatible with LOOK Keo pedals Float 4,5°
    LOOK klampe Keo Grip Grey Compatible with LOOK Keo pedals Float 4,5°
    Special Price 129,00DKK Normalpris 199,00DKK

Innovative pedaler og klamper fra Look

Look er et fransk firma, som har bidraget til stor innovation inden for cykelsportens verden, når det gælder udstyr. Blandt andet var det Look, som i 1984 skabte den første klikpedal, hvor du kan klikke din cykelsko i pedalen, så den sidder fast, i stedet for at skulle bruge spænder og remme til at klare jobbet. Looks opfindelse af klikpedalen var derfor et rigtig stort gennembrud i cyklingens verden. Og lige siden har mærket været på verdenskortet som en af de mest innovative producenter af cykler og udstyr. Blandt andet har de vundet flere priser for deres designs.

Hos buhlcykler.dk har vi et bredt udvalg af Look klamper og Look pedaler, så du trygt kan klikke dine cykelsko i pedalerne næste gang du hopper i sadlen. Klamperne og pedalerne fra Look er nemlig af højeste kvalitet. At Look pedalerne er af højeste kvalitet bliver bekræftet af de mange professionelle ryttere og hold, som bruger pedalerne fra Look, når de blandt andet kæmper sig op ad bjergene under Tour de France.

Kun det bedste fra Look

Hos buhlcykler.dk forhandler vi flere forskellige modeller af pedaler og klamper fra Look, men især en model af pedalerne skiller sig ud. De pedaler, der er tale om, er Keo pedalerne, som er Looks mest populær pedaler. Keo pedalerne fås i flere forskellige modeller alt efter prisklasse og behov. For eksempel er det Look Keo Blade 2, som de professionelle ryttere sværger til, mens Keo Classic er Looks mest solgte pedal. Vi forhandler begge modeller hos buhlcykler.dk.

Når du køber Look pedaler kan du være sikker på, at du får pedaler, som er af en kvalitet i verdensklasse. Blandt andet er Look pedalerne kendt for deres lette vægt og innovative design. Hos buhlcykler.dk har du også mulighed for at købe klamper fra Look, som blandt andet bruges til spinning. For eksempel er Look Delta klampen den mest brugte klampe til spinning i Danmark. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.