Look

Vis som Grid List

13 produkter

pr. side
Vis faldende
 1. -33%
  Look Keo Classic 3 pedal white - Hvid/sort
  Look Keo Classic 3 pedal white - Hvid/sort
  Normalpris 599,00 DKK Special Price 399,00 DKK
 2. Look X-TRACK Red MTB pedal - Rød
  Look X-TRACK Red MTB pedal - Rød
  399,00 DKK
 3. Look X-TRACK Race MTB pedal
  Look X-TRACK Race MTB pedal
  549,00 DKK
 4. Look X-Track MTB Klampe
  Look X-Track MTB Klampe
  199,00 DKK
 5. -33%
  Look Keo Classic 3 pedal landevej - Black
  Look Keo Classic 3 pedal landevej - Black
  Normalpris 599,00 DKK Special Price 399,00 DKK
 6. Look Delta klampe
  Look Delta klampe
  99,00 DKK
 7. -35%
  Look S-track klamper MTB
  Look S-track klamper MTB
  Normalpris 199,00 DKK Special Price 129,00 DKK
 8. -27%
   Look Delta Original klampe 9” - Rød
  Look Delta Original klampe 9” - Rød
  Normalpris 149,00 DKK Special Price 109,00 DKK
Vis som Grid List

13 produkter

pr. side
Vis faldende

Innovative pedaler og klamper fra Look

Look er et fransk firma, som har bidraget til stor innovation inden for cykelsportens verden, når det gælder udstyr. Blandt andet var det Look, som i 1984 skabte den første klikpedal, hvor du kan klikke din cykelsko i pedalen, så den sidder fast, i stedet for at skulle bruge spænder og remme til at klare jobbet. Looks opfindelse af klikpedalen var derfor et rigtig stort gennembrud i cyklingens verden. Og lige siden har mærket været på verdenskortet som en af de mest innovative producenter af cykler og udstyr. Blandt andet har de vundet flere priser for deres designs.

Hos buhlcykler.dk har vi et bredt udvalg af Look klamper og Look pedaler, så du trygt kan klikke dine cykelsko i pedalerne næste gang du hopper i sadlen. Klamperne og pedalerne fra Look er nemlig af højeste kvalitet. At Look pedalerne er af højeste kvalitet bliver bekræftet af de mange professionelle ryttere og hold, som bruger pedalerne fra Look, når de blandt andet kæmper sig op ad bjergene under Tour de France.

Kun det bedste fra Look

Hos buhlcykler.dk forhandler vi flere forskellige modeller af pedaler og klamper fra Look, men især en model af pedalerne skiller sig ud. De pedaler, der er tale om, er Keo pedalerne, som er Looks mest populær pedaler. Keo pedalerne fås i flere forskellige modeller alt efter prisklasse og behov. For eksempel er det Look Keo Blade 2, som de professionelle ryttere sværger til, mens Keo Classic er Looks mest solgte pedal. Vi forhandler begge modeller hos buhlcykler.dk.

Når du køber Look pedaler kan du være sikker på, at du får pedaler, som er af en kvalitet i verdensklasse. Blandt andet er Look pedalerne kendt for deres lette vægt og innovative design. Hos buhlcykler.dk har du også mulighed for at købe klamper fra Look, som blandt andet bruges til spinning. For eksempel er Look Delta klampen den mest brugte klampe til spinning i Danmark.