Q36.5

Cykeltøj fra Q36.5

Q36.5 er et italiensk brand stiftet i 2013, som laver cykeltøj til mænd og kvinder af den højeste kvalitet. Tekstilerne, som bliver brugt til tøjet, er blevet udviklet af Q36.5 sammen med italienske tøjfabrikanter, og de bliver derfor brugt eksklusivt i Q36.5’s kollektioner. Det er garant for ekseptionelt god kvalitet, da tøjet sørger for at give atleter den bedst mulige støtte, når de laver høj-intensitets aktiviteter. Mærket er blevet skabt af Luigi Bergamo, som har mere end 20 års erfaring med at skabe cykeltøj. Og målet med Q.36.5 er da også ambitiøst. Idéen har nemlig fra starten været, at mærket skulle skabe noget anderledes med store visioner for fremtidens cykeltøj.

 Hos buhlcykler.dk har vi et bredt udvalg af det fremadsynede tøj fra Q.36.5, som med garanti vil få dig til at føle dig perfekt tilpas, når du cykler lange ture. Især når du dyrker sport i længere tid, er det vigtigt, at tøjet fungerer optimalt, så du ikke føler ubehag, og du kan koncentrere dig fuldt ud om at yde dit bedste.

 

Cykeltøj af den bedste kvalitet

Et af de helt store fokuspunkter for Q36.5 har været at få deres tøj til at fungere så optimalt som muligt for ryttere, som vil yde deres maksimalt bedste. Det betyder, at det tøj, du køber fra Q.36.5, vejer markant mindre end det cykeltøj, du normalt kan finde hos forretningerne. Cykelshorts fra Q36.5 vejer for eksempel omkring 140 gram mindre end normale cykelshorts. Det lyder måske ikke af meget, men vægten kan have afgørende betydning, når du konkurrerer på professionelt plan.

 I alt hvad de gør, er mærket altså gennemført og har fokus fuldt rettet på at lave cykeltøj, som er mere effektivt end noget andet cykeltøj, du kan finde på markedet. Og selvom materialet er lettere end andet, går det ikke ud over holdbarheden og kvaliteten. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.