Reelight

Innovative cykellygter fra Reelight

I 2003 startede Reelight som en lille virksomhed i en lejlighed i Aarhus. Siden da er det gået stærkt med den lille virksomhed, som er vokset sig større og i dag sælger cykellygter hele verden over. Reelight har i skrivende stund puttet lygter på mere end 1,5 millioner cykler i hele verden, og er blandt andet kendt for deres innovative tankegang i forhold til designet af deres cykellygter.

Da virksomheden startede var det deres drøm at gøre det nemt for cyklister at færdes i trafikken, og derfor ville de gerne skabe cykellygter, som ikke skulle bruge batterier. I dag er de førende på markedet inden for magnetiske cykellygter, og så har de to år i træk vundet Eurobike Awarden for deres innovative tankegang, hensyn til miljøet og trafiksikkerhed.

Reelight cykellygter i moderne design

Cykellygterne fra Reelight er noget helt særligt. For de første har de et super smart og simpelt design, som man sjældent ser hos andre cykellygter, og så har Reelight med deres GO og EGO cykellygtesæt skabt cykellygter, som det ikke kræver noget værktøj at montere.

Lygterne fra Reelight EGO og GO sidder fast med en magnet. Lygterne er nemme at tage af cyklen, og når lygterne er taget af, kan de med deres magneter sættes sammen til en, så de er nemme at opbevare. Lygterne har to lysfunktioner: fast lys og en blinkefunktion. Der er ikke nogen tænd/sluk knap på lygterne, så du sætter bare lygterne fast på magneten, og så begynder de automatisk at lyse. Det er altså et meget enkelt og smart koncept, og derfor er vi også glade for at forhandle de innovative cykellygter hos buhlcykler.dk. Med en Reelight lygte får du en helt særlig cykellygte, som gør det nemt for dig altid at have lys på cyklen, når det bliver mørkt. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.