Winther

 1. Winther Superbe 1 Dame Elcykel 5 - Matsort
 2. Winther Superbe 2 Black Dame Elcykel - Matsort
 3. Winther Superbe 2 Red Dame Elcykel - Mat rød
 4. Winther Superbe 2 elcykel dame 48 - Mat blå
 5. Winther Superbe 4 elcykel dame 54 - Mat blå
 6. Zebla Odour Eliminator - Lugtfjerner til cykelsko
  Zebla Odour Eliminator - Lugtfjerner til cykelsko
  Special Price 69,00 DKK Normalpris 89,00 DKK
 7. 
Winther Trehjulet cykel - Sort/hvid
  Winther Trehjulet cykel - Sort/hvid
  Special Price 689,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 8. 
Winther Trehjulet cykel - Mørkeblå
 9. 
Winther trehjulet cykel - Rød/hvid
 10. Winther Donkey cykelanhænger med beslag - Sort
 11. Winther Donkey Presenning/cover - Sort

Fine børnecykler fra Winther

Det danske cykelmærke Winther har eksisteret siden 1932, og er derfor en af Danmarks ældste cykelfabrikanter. Hos Winther har de tre fokuspunkter, som de ikke går på kompromis med: design, kvalitet og sikkerhed. Derfor kan du være sikker på, at disse tre ting altid er i top, når du køber produkter fra Winther. Hos Winther har de specialiseret sig i at lave cykler af høj kvalitet til både børn og voksne. Blandt deres mest kendte produkter er nok den trehjulede ladcykel til børn, som fås i mange forskellige skønne farver.

Og netop børnene har de stor fokus på hos Winther, når de designer deres produkter. Det er vigtigt, at der altid er en god sikkerhed og komfort, og det har de fuldstændigt styr på hos Winther. Derfor har de også vundet flere forskellige priser for deres produkter. Winther har blandt andet vundet den danske Industriel Design pris. Noget andet særligt ved Winther er, at alle deres produkter bliver lavet og samlet i Silkeborg. Du er altså garanteret at få et godt dansk produkt, når du for eksempel køber en trehjulet ladcykel fra Winther.

 

Populær Winther trehjulet ladcykel

En af de mest kendte cykler fra Winther er nok den trehjulede ladcykel til børn. Mange af os har som børn hjulret rundt på den lille cykel med ladet fyldt op med skovle og spande til sandkassen. Hos buhlcykler.dk har vi et bredt udvalg af de kendte og populære ladcykler fra Winther, som nærmest må siges at være blevet et dansk design ikon, så du kan give dine børn en skøn cykel, som de vil få stor glæde af og kan bruge mange timer på at lege med.

Den trehjulede ladcykel fra Winther passer til børn i alderen fra et til fire år, så der er mange års glæde i den lille cykel. Cyklerne kan, ud over den store glæde børnene får ved at lege med dem, være med til at styrke børns motorik, fantasi og sanser. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.