Yepp

 1. Yepp 2 Maxi Thule Cykelstol til bagagebærer - Sort
 2. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort/orange
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort/orange
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 3. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 4. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Hvid/sort
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Hvid/sort
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 5. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort/grå
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort/grå
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 6. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Lysblå/Sort
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Lyseblå/Sort
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 7. Regnslag til cykelstol - Navy
  Regnslag til cykelstol - Navy
  Special Price 249,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
  Udsolgt
 8. Yepp beslag - til bagmontering
  Yepp beslag - til bagmontering
  Special Price 299,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
  Udsolgt
 9. 
Yepp Maxi Easy Fit barnestol op til 6 år - Sort

Yepp cykelstole

Yepp er et mærke under GMG, som har 80 års erfaring med at lave transportmidler til vores børn, så det er sikkert at sige, at de ved, hvad de laver. Det kan man også tydeligt se på deres Yepp cykelstole. Yepp har vundet flere priser for deres innovative design af deres cykelstole. De har blandt andet vundet ”Bedst i Test” fra Forbrugerrådet Tænk og flere andre priser over hele Europa. Siden 1934 har GMG produceret cykelstole, og i 2009 lancerede de så Yepp, som har været banebrydende inden for cykelstolenes verden.

 Hos buhlcykler.dk har vi et bredt udvalg af de forskellige Yepp cykelstole, så du kan finde en stol, som passer til dine behov og dit barn. Du kan blandt andet købe Yepp Maxi cykelstolen, som er den stol, Yepp er blevet kåret til ”Bedst i Test” for af Forbrugerrådet Tænk.

 

En sikker og komfortabel cykelstol fra Yepp

Hvis du køber en Yepp Maxi eller en af deres andre cykelstole, får du en cykelstol, som både er sikker og komfortabel for dit barn at sidde i. Cykelstolene kan bruges op til seks års alderen eller op til 22 kg, så det er en stol, som kan bruges i mange år til at transportere dit barn sikkert rundt på din cykel.

 Yepp cykelstolene kommer i flere forskellige farver, så du selv kan bestemme, om du har lyst til noget farverigt, eller om du hellere vil have en klassisk sort stol. Stolene har god komfort, fordi de har et blødt sæde og et blødt ryglæn, som det er behageligt for dit barn at sidde i. Samtidig er sædet monteret direkte til stolens stel, hvilket gør, at stolen absorberer stød rigtig godt.

Hvis du gerne vil bruge din Yepp cykelstol til flere cykler, kan det sagtens lade sig gøre. Det er nemlig muligt at købe ekstra beslag, så du kan montere den på flere cykler. Når du køber en Yepp cykelstol følger der to nøgler med, så du kan låse cykelstolen. På den måde er du sikker på, at den også er der, næste gang du skal hente dit barn i børnehaven.

 Når du køber en Yepp cykelstol er du garanteret gratis fragt, når du køber for over 399 kroner. Du kan forvente at modtage din cykelstol inden for 1-2 hverdage, efter du har bestilt den. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.