Oakley Radar™ Ev Advancer solbriller - Matte black/clear black iridium photochromic

Udsolgt
Varenummer
OO9442-0638

Oakley solbriller

Special Price 1.736,00 DKK Normalpris 2.170,00 DKK
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Med Radar® kan du ændre linser på få sekunder, for at optimere visionen i et hvert sportsmiljø.

Der er mange farver linser, du kan vælge imellem og alle linser har uovertruffen klarhed i Oakleys High Definition Optics (HDO).

Vælg det næsestykke, der giver dig den bedste pasform - to størrelser er inkluderet med hver ramme. Ligesom stamcelle ærmerne, de er lavet af UNOBTAINIUM® som øger grebet ved transpiration. Oakleys trepunkts-pasform optimerer komfort og holder linserne i præcis optisk position for overlegen klarhed. Radar® er lavet af letvægts O Matter, som giver langvarig komfort. Rammens geometri skaber en kølende luftstrøm. Linserne i ren Plutonite®, som filtrerer 100% af alle UV-stråler.

Radar lever op til ANSI Z87.1 standarder for beskyttelse mod stød. Det semi-uindfattede design betyder, at der ikke er nogen ramme fælg der kan blokere dit udsyn. Optisk klarhed overgår ANSI Z87.1 standarder, og patenteret Polaric Ellipsoid™ geometri forlænger knivskarp vision over hele linsens periferi.

Nu kommer den så i den nye Advancer model, der har “arvet” den fede detalje fra Flight Jacket, nemlig næseklemmen, der kan justeres frem og tilbage, så man ændre vinklen på brillen, og dermed kan man styre hvor meget luft der løber gennem brillen. Dette hjælper på flere ting. Det kan forhindre dug, aerodynamik og tilpasning til den position du har på cyklen.

Brillestængerne kan udskiftes i forskellige længder, så de altid passer optimalt med dit hoveds pasform og den hjelm du bruger.

Mere information
Sportsgren MTB, Landevej, Hverdag, Tri, Cykel cross, Gravel bike, Enkeltstart
Mærker Oakley
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Oakley Radar™ Ev Advancer solbriller - Matte black/clear black iridium photochromic
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.