Roval CL 50 Disc Wheelset hjulsæt - Carbon/Black

Roval CL 50 Disc Wheelset hjulsæt - Carbon/Black

Udsolgt
Varenummer
30018-5700
Ingen

Specialized Roval Carbon 50 mm hjulsæt til disc.

12.499,00 DKK
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Efter at have designet CLX 50'erne, indså folkene hos Specialized, at der var behov for et kvalitets carbon hjulsæt til en overkommelig pris og dette kom der så sandelig med CL 50 Disc.

Specialized parrede deres fantastiske CLX 50 Disc fælge med DT Swiss Competition runde eger, deres egne Aero Flange Disc nav med DT Swiss 350 kassettehus, og stållejer, så man kunne levere et ekstraordinær hjulsæt til en mere end tilgængelig pris.

Hvorfor disk spørger mange? Med Specialized's disc-specifikke fælge slipper du ikke bare for bremsesporet, men man får en stærkere og mere slagfast modstandsdygtig fælg. Dette kommer frem gennem en diskspecifik carbon opbygning, som optimerer stivhed og holder vægten så tæt som muligt på fælgbremse fælgene som muligt. Og så skal man jo ikke glemme at man hele tiden får en utrolig bremsemodulation og effekt under alle forhold.

CL 50 har samme fælg som CLX 50, men derudover har CL 50'erne mange af fordelene som deres “større” søskende hjul. Selv om CL 50 er lig med mange hjul i kategorien “letvægts” high-end hjulsæt, så kommer aerodynamikken altid forest Specialized’s udvikling. Specialized har brugt Computer Modeling for Computational Fluid Dynamics for at komme frem til flere forskellige fælgformer, der kunne gøre CL 50 så hurtig og let som muligt. Dette tog dem et stykke tid, men tilsidst indsnævrede de feltet af fælgformen ned til tre modeller, som derefter blev CNC bearbejdet i fælge, bygget til hjul og sat i Specialized’s egen vindtunnel - Specialized er den eneste cykel og udstyrs producent i verden, der har deres egen vindtunnel.

I vind tunnelen testede de hvert hjul, deres egne og konkurenterns, med et 24C dæk (måling 26C), da dæk kan påvirke testningen drastisk. De valgte et dæk med moderne bredde til at designe deres fælge, fordi de ikke kun giver mulighed for mindre dæktryk (hvilket resulterer i mere komfort og mindre rullemodstand), men er også lige så aerodynamisk effektive, når de er parret med den korrekte fælgbredde.

Nu var det så tid til endelig at test validering - resultatet? En 50mm dyb, 1515-gram dæk og slange hjulsæt, der er race-klar og tegnebog-venlig. og en vægt på KUN 1515 gram for et hjulsæt.

Data Roval CL 50 Disc Wheelset hjulsæt:

 • Fælgtype: Carbon clincher, 2Bliss-Ready
 • Fælg materiale: Carbon
 • Bremseflade: Kun skivebremse
 • Fælgdybde: 50mm
 • Fælgbredde: 20,7 mm intern, 29,4 mm ekstern
 • Eger mønster forhjul: To-tværs / Radial (2: 1)
 • Eger mønster baghjulr: Et-kryds / To-kryds (2: 1)
 • Antal egert: 21 front, 24 rear
 • Eger type: DT Swiss Competition Race T-head Nippeltype: DT Swiss Pro LockBrass sekskantet
 • Forhjul: Roval AFD1, Centerlock, forseglede patronlejer, quick release eller 12mm thru-axle end cap
 • Baghjul: Roval AFD2, Centerlock, forseglede patronlagre, DT Swiss 350 internals, 11-speed, quick release eller 142x12mm thru-axle end cap
 • Monteringsmetode: Håndbygget
 • Ekstra: Hurtigkoblinger af raffineret stål, Roval rørløse stik og ventiler, Frontspidser og 12 mm endcaps, Rear quick release og 142x12 thru-axle endcaps Total Hjulsæt Vægt: 1,515g
Mere information
Sportsgren Landevej
Mærker Specialized

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
  There are no faqs for this topic.