Scott Arx Helmet cykelhjelm - Hvid
Scott Arx Helmet cykelhjelm - Hvid Scott Arx Helmet cykelhjelm - Hvid Scott Arx Helmet cykelhjelm - Hvid

Scott Arx Helmet cykelhjelm - Hvid

På lager
Varenummer
241247-0002xx
Ingen

Scott cykelhjelm - Kåret BEDST I TEST i TÆNK

749,00 DKK
Størrelsesguide

S: 51-55 cm.
M: 55-59 cm.
L: 59-61 cm.

- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet
"Scott Arx beskytter samlet set bedst mod hjernerystelser i de forskellige testede faldsituationer. Hvis denne hjelm ellers passer dig og føles behagelig at have på, er den et godt valg”. Sådan skriver forbrugermagasinet "Tænk" i deres sidste test af cykelhjelme, om Scott ARX som blev bedst i test i testen

Scott Arx er vinder af Forbrugerrådet Tænk's cykelhjelme laboratorietest i maj 2018, hvor Tænk har testet 25 cykelhjelme i beskyttelse mod hjernerystelse.

Scott Arx er en cykelhjelm med lækkert design, performance og komfort til en super pris.

Scott har skabt deres Arx hjelme med hjælp fra top cykelryttere, som en all-around cykelhjelm, der kan bruges til det hele også race og mountainbike. Scott Arx cykelhjelm er designet til at kunne klare landevejen og skoven og er tilpasset til cykelentusiasten. 

Hjelmen har fantastisk komfort og optimeret udluftning, der holder rytteren kølig og komfortabel på  cykelturen. Scotts absolut 'top of the line" pasforms-system: Micro Rotary Adjustment System II (MRAS Fit system) giver uovertruffen komfort, justering og stabilitet. 

Derudover har Scott Arx optimeret ergonomisk pasform, som er designet til at arbejde problemfrit med hjelmen og polstringen.

Findes også i en model med MIPS.

Mere information
Sportsgren MTB, Landevej, Hverdag, Cykel cross, Gravel bike
Køn Dame, Herre
Mærker Scott

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.