Scott ARX plus helmet MIPS cykelhjelm - Sort/hvid
Scott ARX plus helmet MIPS cykelhjelm - Sort/hvid Scott ARX plus helmet MIPS cykelhjelm - Sort/hvid Scott ARX plus helmet MIPS cykelhjelm - Sort/hvid

Scott ARX plus helmet MIPS cykelhjelm - Sort/hvid

På lager
Varenummer
241244-10350xx
Ingen

Scott "Bedst i test" cykelhjelm med MIPS

899,00 DKK
Størrelsesguide

S: 51-55 cm.
M: 55-59 cm.
L: 59-61 cm.

- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet
"Scott Arx beskytter samlet set bedst mod hjernerystelser i de forskellige testede faldsituationer. Hvis denne hjelm ellers passer dig og føles behagelig at have på, er den et godt valg”.
Sådan skriver TÆNK i deres sidste test af cykelhjelme, om Scott ARX, som blev "bedst i test" i testen. 

Med Scott ARX Plus får du så "bedst i test" vinderen i en endnu bedre udgave !! Denne version har nemlig MIPS, som er det mest sikre system til din cykelhjelm.

MIPS-teknologien (Multi-directional Impact Protection System), der er udviklet af svenske hjernekirurger og videnskabsfolk, reducerer de rotationskræfter, som hjernen udsættes for ved skrå stødpåvirkninger af hovedet.

Scott Arx er vinder af Forbrugerrådet Tænk's cykelhjelme laboratorietest i maj 2018, hvor Tænk har testet 25 cykelhjelme i beskyttelse mod hjernerystelse.

Scott Arx Plus er en cykelhjelm med lækkert design, performance og komfort til en super pris.

Scott har skabt deres Arx hjelme med hjælp fra professionelle cykelryttere, som en allround cykelhjelm, der kan bruges til det hele. Scott Arx Plus cykelhjelm er designet til at kunne klare landevejen og skoven og er tilpasset cykelentusiasten. 

Hjelmen har fantastisk komfort og optimeret udluftning, der holder dig kølig og komfortabel på  cykelturen. Scotts absolut 'top of the line" pasforms-system: Micro Rotary Adjustment System II (MRAS Fit system) giver uovertruffen komfort, justering og stabilitet. 

Derudover har Scott Arx Plus optimeret ergonomisk pasform, som er designet til at arbejde problemfrit med hjelmen og polstringen.

Vægt ca. 260 gram.

Mere information
Sportsgren MTB, Landevej, Hverdag, Cykel cross, Gravel bike
Køn Dame, Herre
Mærker Scott

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.