Specialized Align cykelhjelm med MIPS - Matte black

Specialized Align cykelhjelm med MIPS - Matte black

På lager
Varenummer
60819-103x
Ingen
Bedst i test vinderen nu endnu mere sikker
429,00 DKK
Størrelsesguide
Small/medium: 52-56 cm.
Medium/large:  56-60 cm.
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Specialized Align er en allround cykelhjelm fra Specialized, med lækre detaljer. Bl.a. 4th dimension køle system, drejespænde til nem størrelse regulering, skygge og let justerbare remme.

Specialized Align har også Tri-Fix, som er spænder ved ørene, der IKKE skal justeres.

Specialized Align er blevet testet BEDST I TEST i forbrugerbladet Tænk.

Det er vores klart bedste anbefaling til en cykelhjelm til hverdags allround brug og Specialized Align er klart bedste cykelhjelm til prisen.

NU også i MIPS udgave, så bliver det ikke mere sikker og bedre til prisen, når Specialized sætter MIPS i deres tidligere test vinder fra TÆNK.
100% MIPS. 100% SPECIALIZED

MIPS er nu en mulighed i alle Specialized hjelme. Hvorfor? Fordi MIPS tilbyder mere beskyttelse.
Selvom alle styrt er forskellige, så er de samme to kraft påvirkninger – lineær og roterende – altid forbundet med hjerneskader. Lineære kraftpåvirkninger sker oftest, når hovedet bevæger sig i en lige linje og kommer til et pludseligt stop eller bliver ramt af et objekt, der bevæger sig i en lige linje. Roterende kraftpåvirkninger sker, når hovedet bliver ramt i en vinkel eller hvis det hurtigt roterer og bliver bragt til stop. Dette kan bevirke at hjernen bliver vredet i kraniet og derved bliver skadet. 
Siden 1950’erne har hjelme været udstyret med skumlinere, der deformerer ved styrt og reducerer overførelsen af energi til hjernen. MIPS (Multidirectional Impact Protection System) er et ekstra lag af beskyttelse – en lav-friktions inderliner i hjelmen, der lader skumlinerne rotere uafhængigt (10-15mm) af MIPS-indsatsen ved en vinklet påvirkning. Uafhængige test viser at disse få mm af kontrolleret bevægelse reducerer de vrid, der bevirker skader i hjernen ved styrt.
Ved at tage et kig i vores MIPS-udstyrede hjelme, så vil man opleve forskellige lag af beskyttelse under puderne. Og selvom der er forskellige typer af MIPS-lag, så lever de alle sammen op til de samme sikkerhedskrav.
Mere information
Sportsgren MTB, Landevej, Hverdag, Tri, Cykel cross, Gravel bike, Enkeltstart, Bane
Køn Dame, Herre
Mærker Specialized

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.