Specialized Ambush MTB cykelhjelm med ANGi og MIPS - Ion

Specialized Ambush MTB cykelhjelm med ANGi og MIPS - Ion

På lager
Varenummer
60219-133x
Ingen

Specialized MTB intelligent cykelhjelm med ekstra sikkerhed.

1.699,00 DKK
Størrelsesguide

Small:     51-56 cm.

Medium: 54-58 cm.

Large:     57-61 cm.
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet
Når du drøner ned ad sporet skal din hjelm beskytte dig optimalt
 
Derfor skabte Specialized Ambush cykelhjelmen med ANGi og MIPS, den letteste og mest ventilerede mountainbike hjelm.

Deres nye ANGi Crash Sensor giver dig og dine kære ro i sjælen. Når det kombineres med Specialized's iOS eller Android app, registrerer sensoren et styrt og sender en sms til bestemte kontaktpersoner i din telefon. Den synkroniserer også med deres app og STRAVA® for at levere GPS-baseret aktivitetssporing.

Specialized har udviklet sammen med MIPS-forskere, en helt ny MIPS SL teknologi, ultra-let og yderst behagelig version af MIPS, der udelukkende er tilgængelig på Specialized hjelme. Med MIPS SL har Specialized i det væsentlige integreret MIPS teknologi inden i hjelmens polstring. MIPS SL's minimalistiske "watchband" fastgørelsessystem giver 10-15 mm omdrejning i alle retninger og giver samme hjernebeskyttelsesfordele som andre versioner af MIPS, samtidig med at man indvarsler et nyt niveau af komfort og vægtbesparelser.

Begyndende med beskyttelse, har Ambush en betydelig mængde udvidet dækning, Energy Optimized Multi-Density EPS skum, der styrer energien effektivt fra slag og et Aramid-forstærket skelet, der giver ekstra struktur til skummet. Selv med den ekstra beskyttelse, passer den godt sammen med deres lavprofil og fuldt integrerede Mindset 360-pasningssystem. Med sine fem højdepositioner giver dette system uovertruffen justering, mens en integreret drejeknap giver mulighed for on-the-flyjustering. Ambush holder dig også kølig med deres 4. dimensionens kølesystems massive ventilations- og udstødningsporte, så du behøver ikke bekymre dig om overophedning - selv på de varmeste dage.

Endelig indbefattede de en mikroindeksering, der hurtigt justerer stillinger og har masser af plads til beskyttelsesbriller. Kombineret sætter disse funktioner Ambush godt foran konkurrencen, med komfort og sikkerhed!
ANGi aktiveres gennem vores Ride App, hvor rytteren får ét års gratis abonnement, herefter er prisen 199.- pr. år. ANGi-sensoren kan derudover købes som aftermarket og monteres i vores ANGi-ready-hjelme. ANGi er ikke kompatibelt med tidligere Specialized hjelme eller andre mærker.

Indtil nu har hjelme kun ydet beskyttelse, når rytteren styrter. Med tilføjelsen af både MIPS og vores innovative ANGI (Angular og G-Force indicator) sensor, tilbyder Specialized hjelme nu beskyttelse før, under og efter rytteren er styrtet. Det er fordi vi har transformeret den moderne hjelm til et sporingsudstyr, der registrerer når rytteren er styret og giver besked, når der er brug for hjælp.

ANGI er en patenteret sensor, der er placeret på hjelmen med et indbygget accelerometer og gyroskop. Det er lidt af en mundfuld, men for at gøre det simpelt, så har ANGI en innovativ sensor, der måler de lineære og roterende kraftpåvirkninger hjelmen bliver udsat for ved et sammenstød. Det måler de skadelige roterende kræfter, der opstår ved et styrt, selvom der ikke er nogen decideret stød til hjelmen. Fra 2019 vil alle Specialized hjelme enten være udstyret med ANGI eller have muligheden for at montere en ANGI sensor. Det bliver muligt at købe ANGI sensorer som aftermarket hos alle Specialized forhandlere.

100% MIPS. 100% SPECIALIZED 
MIPS er nu en mulighed i alle Specialized hjelme. Hvorfor? Fordi MIPS tilbyder mere beskyttelse. 
Selvom alle styrt er forskellige, så er de samme to kraft påvirkninger – lineær og roterende – altid forbundet med hjerneskader. Lineære kraftpåvirkninger sker oftest, når hovedet bevæger sig i en lige linje og kommer til et pludseligt stop eller bliver ramt af et objekt, der bevæger sig i en lige linje. Roterende kraftpåvirkninger sker, når hovedet bliver ramt i en vinkel eller hvis det hurtigt roterer og bliver bragt til stop. Dette kan bevirke at hjernen bliver vredet i kraniet og derved bliver skadet. 

Siden 1950’erne har hjelme været udstyret med skumlinere, der deformerer ved styrt og reducerer overførelsen af energi til hjernen. MIPS (Multidirectional Impact Protection System) er et ekstra lag af beskyttelse – en lav-friktions inderliner i hjelmen, der lader skumlinerne rotere uafhængigt (10-15mm) af MIPS-indsatsen ved en vinklet påvirkning. Uafhængige test viser at disse få mm af kontrolleret bevægelse reducerer de vrid, der bevirker skader i hjernen ved styrt. 

Ved at tage et kig i vores MIPS-udstyrede hjelme, så vil man opleve forskellige lag af beskyttelse under puderne. Og selvom der er forskellige typer af MIPS-lag, så lever de alle sammen op til de samme sikkerhedskrav

I samarbejde med udviklerne hos MIPS introducerer vi MIPS SL – et nyt, lettere og mere komfortabel version af MIPS end hvad der tidligere har været tilgængeligt. Derudover findes det nye system eksklusivt på Specialized landevejs- og MTB-hjelme. Med MIPS SL har vi praktisktalt integreret MIPS i hjelmens puder. 

MIPS SL’s minimalistiske urrems-monteringssystem tilbyder 10-15mm rotation i hver retning og giver samme beskyttelse som alle andre versioner af MIPS-systemer, samtidigt med at det er blevet lettere og mere komfortabel. 

MIPS SL debuterer på vores Ambush, S-Works TT, S-Works Evade II og S-Works Prevail II hjelme

Find din størrelse

Mere information
Sportsgren MTB, Cykel cross, Gravel bike
Køn Dame, Herre
Mærker Specialized

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.