Specialized Chamonix cykelhjelm med MIPS - Matte Ion

Specialized Chamonix cykelhjelm med MIPS - Matte Ion

På lager
Varenummer
60819-144x
Ingen

Specialized "Bedst i test" vinderen nu endnu mere sikker

529,00 DKK
Størrelsesguide

Small/medium 52-56 cm.
Medium/large 56-60 cm.

- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Specialized Chamonix cykelhjelm er kåret til BEDST I TEST af forbrugerrådet Tænk. Her har Specialized lavet en prisstærk cykelhjelm, der kan bruges af alle cyklister. 

Nu er den her i en opdateret udgave med det fantastisk sikkerheds system MIPS, som vi klart anbefaler.l

100% MIPS. 100% SPECIALIZED

MIPS er nu en mulighed i alle Specialized hjelme. Hvorfor? Fordi MIPS tilbyder mere beskyttelse.
Selvom alle styrt er forskellige, så er de samme to kraft påvirkninger – lineær og roterende – altid forbundet med hjerneskader. Lineære kraftpåvirkninger sker oftest, når hovedet bevæger sig i en lige linje og kommer til et pludseligt stop eller bliver ramt af et objekt, der bevæger sig i en lige linje. Roterende kraftpåvirkninger sker, når hovedet bliver ramt i en vinkel eller hvis det hurtigt roterer og bliver bragt til stop. Dette kan bevirke at hjernen bliver vredet i kraniet og derved bliver skadet. 
Siden 1950’erne har hjelme været udstyret med skumlinere, der deformerer ved styrt og reducerer overførelsen af energi til hjernen. MIPS (Multidirectional Impact Protection System) er et ekstra lag af beskyttelse – en lav-friktions inderliner i hjelmen, der lader skumlinerne rotere uafhængigt (10-15mm) af MIPS-indsatsen ved en vinklet påvirkning. Uafhængige test viser at disse få mm af kontrolleret bevægelse reducerer de vrid, der bevirker skader i hjernen ved styrt.
Ved at tage et kig i vores MIPS-udstyrede hjelme, så vil man opleve forskellige lag af beskyttelse under puderne. Og selvom der er forskellige typer af MIPS-lag, så lever de alle sammen op til de samme sikkerhedskrav

Specialized Chamonix kommer med alle de lækre detaljer og patenter fra Specializeds andre cykelhjelme og her snakker vi: 4th Dimension Cooling System der giver optimal ventilation. One-size-system, der er designet til nem og præcis pasform til en bred vifte af hovedstørrelser fra Headset SX fit-system med micro-justerbar drejeknap for nem, sikker og præcis størrelse tilpasning. Patenteret clip-on visir medfølger. Overholder følgende sikkerhedsstandarder for cykelhjelme, nemlig SNELL der regnes som der bedste. Reflekser strategisk godt placeret. In-molded topskal der forbedrer styrken og reducerer vægten. Tri-Fix web splitter for bedre komfort og rem justeringer – vel nok det bedste og nemmeste remsystem der findes på en cykelhjelm.

Fåes i flere farver

Specialized Chamonix er kort sagt en cykelhjelm i ekstrem høj kvalitet, til landevej, mountainbike og almindelig brug til en meget stærk pris – buhlcykler.dk favorit...

I’m Specialized

Mere information
Sportsgren MTB, Landevej, Hverdag, Tri, Cykel cross, Gravel bike, Enkeltstart
Køn Dame, Herre
Mærker Specialized

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.