Specialized Duet cykelhjelm til damer - Indigo/Hyper Green

Specialized Duet cykelhjelm til damer - Indigo/Hyper Green

På lager
Varenummer
0816-1514
Ingen

Specialized cykelhjelm til piger med plads til håret

399,00 DKK
Størrelsesguide

Onesize 50-58 cm.

- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Specialized Duet er en ny cykelhjelm lavet til kvinder, med alle de lækre detaljer fra Specializeds store cykelhjelm program. Men her er der lavet nogle detaljer specielt til kvinder. Den store nyhed er Specialized Hairport SX tilpasningssystemet, der er designet, så man kan have en hestehale, men man har cykelhjelmen på.

Specialized Duet kommet med 4th dimension Cooling Systemet, der giver optimal komfort og ventilation under kørsel. Duet er In-molded hvilket forbedre styrken og vægten på cykelhjelmen. Den kommer i en størrelse 50-58 cm. der er nem at tilpasse med drejeknappen bagpå.

Tri-Fix remmene er justeret på forhånd, så man ikke skal kæmpe med remmene ved ørene, de sidder bare altid optimalt. Specialized Duet har reflekser på og der følger et lille visir med, der er god i solskin og regnvejr, hvor den gør at regn ikke løber ned i ansigtet.

Specialized Duet er efter vores mening et super bud på en cykelhjelm til voksen kvinder og junior piger fra 8 års alderen, da den dækker fra 50-58 cm.

Find din størrelse her

Onesize 50-58 cm.

Mere information
Sportsgren Hverdag
Køn Pige, Dame
Mærker Specialized

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.