Specialized Power Comp sadel til landevejscykling - Sort

Specialized Power Comp sadel til landevejscykling - Sort

På lager
Varenummer
27116-18xx
Ingen

Specialized kraft og komfort sadel på topniveau

699,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

"Let Your Legs Do The Suffering” - udfra det princip har Specialized Body Geometry team udviklet, vel nok den største cykelsadel nyhed, som cykelsporten nogensinde har set.

Den nye Specialized Power sadel er designet med et meget enkelt formål, at køre hurtigere og længere med mindre ubehag.

Mange mandlige og kvindelige ryttere, herunder nogle af Specialized's professionelle atleter, klagede over ubehag efter længere perioder i deres mere aggressive og aerodynamiske position.

Efter lange og omfangsrige blod-cirkulations test og tryk kortlægning, konkluderede Specialized's Body Geometry folk, at den enkle forklaring på dette havde at gøre med den fremad rettet rotation af bække, mens man var i en mere aggressiv position.

Man har brugt hvad man havde lært fra Sitero sadlen (Specialized’s triathlon sadel) og lånt designelementer fra Phenom og kombineret det, med udskæringer og kanal fra kvindernes sadler og udviklert Specialized Power sadlen. Specialized Power sadlen giver meget mere komfort, når man er i en aggressiv position og samtidig giver den mulighed for optimal kraftoverførselen!!!

Med et kortere næsestykke og ekstra brede, langstrakt Body Geometry kanal, er Specialized Power sadlerne perfekt designet til ordentlig støtte til siddeknoglerne og kan prale af den bedste blod-cirkulation, der er målt på nogen landevejs sadel i aero og dråber position. Dette betyder mere kraft (POWER) med mindre træthed i længere perioder.

KONSTRUKTION: Specialized kiggede på andet end Body Geometry aspekterne og udviklede en ny bund til sadlen. Bunden på Specialized Power er lavet af med en ny carbon og polymer-tech konstruktion. Ved at kombinere holdbarheden af plast med stivheden af carbon, har de fået en sadel der er 20% stærkere, 12% stivere, og 10%. Så med kombinationen af Body Geometry folkenes mange test på maskiner og ikke mindst “live” test og så med ingenørenes tekniske kunnen, har vi nu i cykelverden fået en sadel til dem der ønsker at bruge mange time i sadlen.

Data Specialized Power Comp:

  • Design Patenteret Body Geometry der er laboratorie testet for at sikre blodtilførslen til følsomme arterier
  • FACT ™ kulfiber skallen er flex-tunet for optimal konfort under kørsel
  • Let og støttende PU polstring for komfort og støtte på længere ture
  • Let og super holdbare hule Cr-Mo skinner Robust, let og vandafvisende cover

Niveau 2 padding: Medium density skum; cykel føling med ekstra polstring

  • SWAT kompatible mounts støbt ind i sadel basen tillader slanke og integrerede lagringsløsninger
  • Størrelse 143mm / Vægt 247g
  • Størrelse 155 mm / Vægt 253g
Mere information
Køn Herre
Sportsgren Landevej
Mærker Specialized

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.