Specialized Purist Fixy Water Bottle 22 OZ drikkedunk - Silver/black

Specialized Purist Fixy Water Bottle drikkedunk - Silver/black

På lager
Varenummer
44217-2242
Ingen

Specialized sund drikkeflaske med purist behandling 0,5 l.

109,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

The Purist WaterGate Bottle fra Specialized,  indeholder en amorft siliciumdioxid belægning, der er indarbejdet i den indre væg af flasken. Dette danner en glaslignende overflade, der giver en helt naturlig oghelt fantastisk løsning på problemet med dine drikkevarer, der farver flasken og/eller efterlader en træls eftersmag.

Denne belægning beskytter din vand/energidrik og er dermed med til at holder det friskere i længere tid, ja man får faktisk følelsen af at drikke fra et glas.

Belægningen er blot 20 nanometer tyk, hvilket er 5000 gange tyndere end et menneskehår.  Det går ikke ud over fleksibiliteten af drikkedunken, hverken når du drikker af den eller skal have den i eller op af flaskeholderen.

Den er udstyret med vores Specialized WaterGate Cap, med en selvlukkende hjerteklap™, der leverer et høj flow, uden at dryppe. Selv når ventilen er åben.

  • BPA-fri plast er fremstillet af 100% FDA mad-kvalitet materialer, og den er trykt med fod ikke-solvent (UV Hærdet), CPSC godkendt blæk og materialer.
Mere information
Sportsgren MTB, Landevej, Hverdag
Mærker Specialized

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.