S-Works

 1. Specialized S-Works Hover Carbon Styr 44 cm.
  Specialized S-Works Hover Carbon Styr 44 cm.
  Special Price 1.500,00 DKK Normalpris 2.300,00 DKK
 2. Specialized S-Works Recon Lace Gravel Cykelsko - Sort
 3. Specialized Teeshirt med S-Works logo - Sort
 4. Specialized S-Works ARES landevejscykelsko - White
 5. Specialized S-Works ARES landevejscykelsko - Red
 6. Specialized S-Works ARES landevejscykelsko - Black
 7. 
S-Works Carbon Rib Cage III flaskeholder - Carbon/gloss black
  S-Works Carbon Rib Cage III flaskeholder - Carbon/gloss black
  Special Price 450,00 DKK Normalpris 600,00 DKK
 8. Ny
  Specialized S-Works 7 Vent Road cykelsko - Sort
 9. 
Specialized S-Works 7 road cykelsko - Sort
  Specialized S-Works 7 road cykelsko - Sort
  Normalpris 3.500,00 DKK 1.500,00 DKK
 10. Specialized S-Works Turbo Cotton 700x24/26 C dæk
 11. Specialized S-Works Carbon Zee Cage II flaskeholder - Carbon/Matte Black

S-works fra Specialized

Revolutionerende er ofte et ord der bliver brugt for meget, men når det kommer til S-Works fra Specialized er det ikke sikkert at ordet er fyldestgørende nok, S-Works er det bedste indenfor cykling. Serien S-Works bruges af verdensstjerner hele verden over, og det er der selvfølgelig en grund til. Produkter fra S-Works serien er det perfekte mødepunkt for design og innovation, som er nået i samarbejde med ryttere og undersøgelser, der gør at du opnår hastigheder du ikke har oplevet før.

Hvorfor er S-Works det bedste?

S-Works startede ud engang hvor professionelle cykler led tab af komfort til fordel for at nå hurtigere til mållinjen. Hvilket betød, at det ikke altid var den bedste cykel der var den hurtigste, det besluttede Specialized sig for at gøre op med. Specialized begyndte at investere i udvikling af de bedste cykler, og resultatet var S-Works. S-Works er udviklet i et stramt samarbejde mellem verdens bedste ryttere og videnskaben, som er blevet holdt sammen af Specialized usammenlignelige passion for cykling. Resultater var cykler og udstyr der ikke tilsidesætter komfort for en bedre tid, men giver dig begge dele.

Det er intet under at S-Works serien er blevet ufattelig populær hele verden, hos alle der seriøse om deres cykling, også ryttere der køre landevejene tynde i Tour de France og Giro d’Italia. S-Works er simpelthen vejen frem, hvis du vil præstere optimalt. Vi oplever at meget populære produkter er deres Specialized S-Works 7 Road sko, som giver dig den bedste kraftoverførsel, samtidig en perfekt komfort, og så kommer den i et super lækkert design. Et andet populært produkt er deres Turbo Pro dæk, som er det bedste dæk på markedet, når det gælder landevejskørsel og det giver dig mulighed for at tage aggressive sving, så tiden bliver lidt bedre end før.

Vi har også banket priserne helt i bund, så du behøver ikke at kigge andre steder. Vi har også løbende masser af gode tilbud på disse produkter, så der er alt mulig god grund til at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du bliver blandt de første til at få besked.

Få masser af fordele når du handler hos os

Udover at give jer det bedste udvalg af alle slags produkter fra den unikke S-Works kollektion, byder vi også på masser af andre gode fordele. Hos os får du nemlig allerede fri fragt på alle køb over 399.- hvilket er langt de fleste.

Vi sørger også altid for lynhurtig levering af dine varer, enten direkte til din dør eller til den nærmeste postboks. Vi ved godt, at vind og vejr har en stor betydning for ens lyst til at cykle og derfor sørger vi også for, at dine varer kommer frem inden for 1-2 dage, så du hurtigt kan komme ud på de danske landeveje.

Hvis du selv er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, så vær ikke bange for at tage fat i os. Vi har i mere end tre generationer beskæftiget os med salg af cykeludstyr og vi kommer alle fra en familie af vaskeægte cykelentusiaster, så vi har en masse viden, som vi meget gerne vil dele med dig.

Hvis du selv er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, så vær ikke bange for at tage fat i os. Vi har i mere end tre generationer beskæftiget os med salg af cykeludstyr og vi kommer alle fra en familie af vaskeægte cykelentusiaster, så vi har en masse viden, som vi meget gerne vil dele med dig.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.