Specialized cykelsko

  1. Specialized Torch 2.0 Road Shoes cykelsko til landevej - Sort
    Specialized Torch 2.0 Road Shoes cykelsko til landevej - Sort
    Normalpris 1.400,00DKK Special Price 1.199,00DKK
  2. 
Specialized Torch 3.0 Road Shoes cykelsko til landevej - Sort
    Specialized Torch 3.0 Road Shoes cykelsko til landevej - Sort
    Normalpris 2.050,00DKK Special Price 1.699,00DKK

Specialized cykelsko

Til dig der ikke er helt tilfreds med almindelige cykelsko, og vil have noget helt specielt eller har specielle krav til dine cykelsko, har vi hos Buhl Cykler selvfølgelig også Specialized cykelsko. Specialized cykel sko er fintunet til at give dig mere trædekraft, ved at øge stivheden af sålen og samtidig den komfort du stræber efter. Det er bredt kendt at en stivere sål, giver langt mere trædekraft end en blødere sål.

Når du kigger på Specialized cyklesko hos Buhl Cykler, er det kun det bedste du vil have at vælge i mellem, uanset om det gælder MTB cykelsko almindelige/vinter eller Cykelsko til landevejen. Vi gør os nemlig umage for altid at have det bedste på lager fra Specialized, så du altid kan finde en sko der passer perfekt til dine behov.

Det er utrolig vigtigt at du finder frem til den rigtige størrelse, så hvis du ikke er helt komfortabel med den størrelse du har bestilt, er det vigtigt at du bruger tid på at sende retur, så du finder lige den størrelse. Hvis du kører med en for lille eller stor størrelse, vil du opleve at skoen er ukomfortabel på lange ture, og så kan glæden ved skoen hurtigt forsvinde.

Cykelsko til racer og landevej

Normalt er vores fødder rigtig gode til at tilpasse sig terrænet når vi er ude og vandre, og det er perfekt når vi skal gå lange ture eller i ujævnt terræn, men knap så meget når det kommer til cykling på landevejen. Når du cykler på landevej, er det langt bedre at have en så stiv cykelsko som muligt, da det vil gøre at kraftoverførsel fra ben til cykel vil være langt større.

Ved Specialized cykelsko vil du opleve en højnet komfort og en stivere sål, end du vil hos normale cykelsko. Derudover er der også en langt større tilpasning i størrelserne. Normalt er cykelsko ret smalle, og hvis du har en bredere fod end normalen, findes der selvfølgelig også bredere modeller fra Specialized cykelsko.

MTB cykelsko

Cykelsko til mountainbike, kan inddeles i vintersko, og sko der fungere sommer, forår og efterår. Fordelen ved MTB vintersko er, at de vil være varmere og vandtætte, så du slipper for kolde og våde tæer når du kører i vådt vejr.

Når du leder efter de helt rigtige cykelsko til mountainbike i Danmark, er det vigtigt at gøre op med dig selv, om du er interesseret i bløde nylon- eller hårde carbonsåler.  Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge materialer, den store fordel ved nylonsåler er at det er til at gå i dem, dog er kraftoverførslen lavere. Hvis du dog kører meget lange ture, kan du opleve at dine fødder begynder at sove, da meget af trykket bliver koncentreret på en enkel trædepude på foden. For en carbonsål vil du opleve at de ikke er til at gå i, som ellers kan være meget rart når der køres terrænkørsel, de er til gengæld langt bedre til at køre lange ture med.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.