Specialized sadler

  1. Specialized Bridge Comp Mimic Cykelsadel - Sort
  2. Specialized Romin EVO COMP with MIMIC cykelsadel til damer - Sort
  3. Specialized Women's Power Expert with Mimic sadel - Sort
  4. Specialized Women's Power Comp with Mimic cykelsadel til damer - Sort
  5. 
Specialized Romin Evo Comp Gel cykelsadel - sort
  6. Specialized Power Pro Elaston sadel til landevej

Specialized Sadler

Specialized er kendt for at revolutionere cykleindustrien, og de skaber også banebrydende produkter indenfor cykelsadler. Specialized er opsatte på at udfordre normen når det kommer til cykel udstyr og laver hele tiden nye produkter der gør netop det. Deres sadler er et produkt af mange undersøgelser af hvordan forskellige sadeltyper påvirker kroppen, under cykelløb, og du vil opdage et forbedret blodomløb og bedre støtte til kroppen så du slipper for ondt i ryggen.

Du skal vælge specialized cykelsadler, da de deres design ofte revolutioner allerede definerede rammer indenfor cykelverdenen. Du vil opleve at deres sadler er designet til at give dig, den bedste komfort uanset hvilken type sadel du skal bruge.

Vælg den rigtige sadel

Vi er som mennesker designet til at være oprejst og gå rundt, vi udfordre denne norm hver gang vi hoppe op på cyklen. Derfor er det vigtigt at vælge den korrekt cykel, da din krop hele tiden har en uvant krops holdning når du sidder på cyklen. Forkert valg af cykelsaddel vil for mange betyde et dårligt blodomløb, som for mænd kan have konsekvenser i forhold til potens og sædkvalitet, yderligere vil dårlig støtte fra sadlen give dig dårlig ondt i læn, ryg og nakke, som kan ende i diskusprolaps i de værste tilfælde. Oplever du en sovende fornemmelse i skridtet er typisk et tegn på at du ikke har den korrekte cykelsadel, og det er derfor en god idé at få skiftet den. Skader kan sagtens opstå ved en enkelt lang cykeltur, med forkert cykelsadel og ikke ved langvarig brug som langt de fleste tror.

Der er selvfølgelig en række faktorer der spiller ind på hvilken størrelse af cykelsadelen og hvilken model du skal have. Det er dog primært bredden mellem dine siddeknogler der bestemmer størrelsen på din saddel.

Beslut ud fra kørestilling

når du har fundet størrelsen på din fremtidige sadel, skal du bare have bestemt hvilken kørestilling som du benytter, da sadlerne er tiltænkt forskellige kørestillinger. Der findes 3 forskellige kørestillinger:

  • Oprejste kørestilling
  • Neutrale kørestilling
  • Aggressive kørestilling

Den oprejste kørestilling

Den oprejste kørestilling betyder at du har ryggen 90 grader på cykelstellet. For at opnå denne stilling, er sadel og styr i samme højde, som gør at du vil kunne sidde oprejst. Denne kørestilling er klart at foretrække på hverdagscykler og citybikes, der typisk brugt til hverdagskørsel. Denne kørestilling er typisk også den hvor ryg, nakke og læn bliver belastet mindst.

Den neutrale kørestilling

Den neutrale kørestilling sætter ryggen i en 45 graders vinkel på cykelstellet, og for at opnå denne fremlænede stilling, vil sædet være en anelse højere end styret. Denne stilling er typisk brugt ved motionskørsel, der kører i moderate længder og tempo, som ikke inkluderer konkurrencekørsel.

Den aggressive kørestilling

Denne aggressive kørestilling sætter ryggen i en næsten vandret position, for at skabe allermest aerodynamik. Denne stilling opnås ved at cykelsadlen er placeret væsentligt højere oppe end styret, så du er nødsaget til at læne dig langt fremover. Denne kørestilling benyttes ofte til konkurrenceløb, da du får, kan cykle væsentligt hurtigere i denne position end andre.


Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.