Cykelhjelme børn 0-5 år

  1. Nutcase Little Nutty MIPS Cykelhjelm til Børn - Ride The Plank

Hvorfor køre med cykelhjelm?

Rigtig mange cyklister landet over kører ikke med cykelhjelm. Vi anser ikke cykelhjelme for at være smarte ar bære, men dette bør ikke være en undskyldning! En cykelhjelm kan nemlig være forskellen mellem liv og død, hvis uheldet er ude. Det behøver faktisk ikke engang at være din egen fejl at du styrter. Du kan blive overset i trafikken og det kan blive rigtig grimt. Derfor skal du gøre dig selv og din familie den tjeneste at beskytte dig bedst muligt. Hvis du har børn, skal du også være en god rollemodel og vise dem, at cykelhjelme er vejen frem. Du skal lære dem, at de altid skal beskytte hovedet, når de bevæger sig ud i trafikken. Uanset alder, så er der altid meget på spil i trafikken. Heldigvis er det både nemt og billigt at beskytte sig mod diverse farer der gemmer sig overalt i vores daglige transport. Kig dig omkring her på siden og find den perfekte børnecykelhjelm til dit barn.

Find den rigtige hjelm

Når du skal ud og investere i en ny børnecykelhjelm, så er det altafgørende, at den passer perfekt. Hvis hjelmen er for løs, kan den let ryge af eller blive skubbet til side under et styrt. Hvis den omvendt er for lille, så kan den ikke beskytte barnets hoved i tilstrækkeligt omfang. Derfor skal du altid måle efter og eventuelt spørge eksperter til råds, inden du køber. Som udgangspunkt skal hjelmen sidde vandret på dit barns hoved og skal ikke kunne rokke sig frem og tilbage. Dette giver den optimale beskyttelse og samtidig ro i maven, når du eksempelvis skal aflevere dit barn i børnehave. En sidste ting, du skal have med i tankerne, inden du køber en cykelhjelm til børn er, at børn skal kunne holde deres hoved selv, før de er klar til at bruge en cykelhjelm. Dette er oftest omkring 9-måneders alderen, men det er selvfølgelig forskelligt fra barn til barn.

Cykelhjelme til børn hos buhlcykler.dk

Hos buhlcykler.dk har vi et kæmpe udvalg af cykelhjelme til børn. Vi har hjelme i mange forskellige farver og varianter, så der er sikkert også en, der passer dit barn. Hos buhlcykler.dk har vi cykelhjelme til børn, der passer ind i alle budgetter, så der er ingen undskyldning for ikke at passe på dit barn. Kig dig derfor lidt omkring på siden og find din næste børnecykelhjelm! Her vil du blandt andet finde cykelhjelme til børn fra mærker som Abus, Specialized og Nutcase. Disse mærker er alle blandt de bedste og mest anerkendte på markedet. Du kan derfor være sikker på at få kvalitetsprodukter, der beskytter dig og dit barn bedst muligt. Når det gælder sikkerhed, så er kvaliteten ikke den, du skal gå på kompromis med.

Hos buhlcykler.dk får du ud over det store udvalg også gratis fragt på alle ordre over 500kr. Samtidig har vi hurtig levering og du kan forvente at modtage din nye børnecykelhjelm inden for 1-2 dage.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.