Cykelstol bag

 1. Yepp 2 Maxi Thule Cykelstol til bagagebærer - Sort
 2. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort/orange
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort/orange
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 3. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 4. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Hvid/sort
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Hvid/sort
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 5. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort/grå
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Sort/grå
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 6. Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Lysblå/Sort
  Thule Yepp Nexxt Maxi Cykelstol - Lyseblå/Sort
  Special Price 999,00 DKK Normalpris 1.399,00 DKK
  Udsolgt
 7. Regnslag til cykelstol - Navy
  Regnslag til cykelstol - Navy
  Special Price 249,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
  Udsolgt
 8. Yepp beslag - til bagmontering
  Yepp beslag - til bagmontering
  Special Price 299,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
  Udsolgt
 9. 
Yepp Maxi Easy Fit barnestol op til 6 år - Sort

Transporter dit barn sikkert i en barnestol

Hvis du ofte bruger din cykel som transportmiddel, så kan en cykelstol måske gøre din hverdag lettere. Med en cykelstol kan du nu bruge din cykel til at fragte dit barn til og fra børnehaven eller lignende. I en travl hverdag kan dette også være en mulighed for at slå den daglige motion sammen med nogle af de nødvendige gøremål. En barnestol til cyklen er derfor nyttig for dig, der har børn og nyder at cykle. Barnecyklen giver dig nemlig mulighed for at vælge cyklen frem for bilen – og så kan familien tage på cykeltur i weekenden, som er sundt for både forældre og børn.

Uanset om du skal bruge din barnestol hver dag, eller kun en sjælden gang imellem, så kan du finde en, der passer til dine behov lige her. Hos buhlcykler.dk har vi flere forskellige størrelser, der i forskellig grad er både sikre og komfortable. Hvis du kun kører en kort tur en gang om ugen, så kan du måske nøjes med en billigere model, end hvis du bruger din barnestol hver dag. Derfor skal du også kende dine behov, inden du starter jagten. Hvis du er i tvivl, så kan du altid søge hjælp hos os. Vores dygtige personale er altid parat til at hjælpe dig og yde en god service. Brug os derfor endelig, så du kommer hjem med den helt rigtige barnestol. Tag et kig her på siden og læs meget mere om alle vores produkter her hos buhlcykler.dk.

Cykelstol fra buhlcykler.dk

Hos buhlcykler.dk har vi et stort udvalg og du kan helt sikkert finde din næste cykelstol hos os. Vi lægger vægt på god kvalitet og stærke priser, da vi ønsker at være din foretrukne forhandler af cykler og cykeludstyr. Derfor fører vi produkter af højeste kvalitet og heriblandt kan du også finde testvindere. Her er både sikkerheden og komforten helt i top. Du kan derfor være sikker på, at du kommer hjem med produkter af høj kvalitet, der bestemt ikke vil skuffe dig! Du skal dog ikke nøjes med at tage vores ord for det. Vi har nemlig hele 5 stjerner på Trustpilot, så du kan være helt tryg, når du handler hos os.

Når du handler hos buhlcykler.dk, får du gratis fragt på alle ordre over 399kr. Samtidig tilbyder vi hurtig levering. Du kan altså forvente at modtage din nye cykelstol inden for 1-2 dage. Hvis den nye cykelstol skulle vise sig ikke at være den rigtige, så har vi hos buhlcykler.dk også hele 365 dages returret. Husk, at hvis du cykler med dit barn, så skal I begge to være udstyret med en ordentlig cykelhjelm. Herved er I bedst beskyttet, når I begiver jer ud på de trafikerede veje. Heldigvis kan du også finde dem hos buhlcykler.dk. Vi har nemlig alt, hvad du skal bruge for at blive godt rustet til en cykeltur. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.