Løbecykel

 1. Puky Sele til Puky Løbecykel
  Puky Sele til Puky Løbecykel
  74,00 DKK
 2. Motobecane Roadie Løbecykel 12in - Mat Mørk Blå/Rød
  Motobecane Roadie Løbecykel 12in - Mat Mørk Blå/Rød
  Special Price 799,00 DKK Normalpris 1.299,00 DKK
  Udsolgt
 3. Motobecane Roadie Løbecykel 12in - Blank Antracit/Sort

Få masser af fart og leg med en løbecykel

Hvis dit barn er en lille fartdjævel, men ikke helt er klar til en rigtig cykel med pedaler, så er en løbecykel en fantastisk mellemvej. En løbecykel gør det muligt for dit barn at lære grundprincipperne og styrke balanceevnen og koncentrationen. Samtidig er en løbecykel mere sikker end en almindelig cykel. Barnet kan hele tiden have fødderne på jorden og kan let korrigere, når cyklen hælder til den ene eller anden side.

Sikkerhed og komfort er altid i fokus, når vi udvælger produkter hos buhlcykler.dk. Det betyder, at vi altid kan tilbyde vores kunder det bedste – uanset om det er løbecykler eller nogle af vores mange andre kvalitetsprodukter. En løbecykel er således et genialt stykke legetøj, der med garanti vil få smilet frem hos både piger og drenge. Skal dit barn have den bedste løbecykel? Så skal du kigge efter en løbecykel fra mærket Puky. Puky er et gammelt tysk mærke, der producerer løbecykler af allerhøjeste kvalitet. Cyklerne kommer i flere forskellige størrelser, så dit barn kan nyde glæden ved en løbecykel helt ind til tiden er inde til en rigtig cykel. Med en løbecykel kan dit barn udvikle sig i sit helt eget tempo. Det er både muligt at sidde på den og bruge benene til at komme stille frem, men der kan også komme masser af fart på. Dit barn kan derfor hele tiden opnå små sejre, når det lige pludselig kan køre lidt længere, hurtigere eller over et lille vejbump. Hvis en løbecykel lyder som noget for dit barn, så kig dig omkring her hos buhlcykler.dk.

Løbecykler hos buhlcykler.dk

Hos buhlcykler.dk har vi et godt udvalg fra Specialized. Dette er begge anerkendte mærker, der sikrer, at kvaliteten, komforten og sikkerheden er i top. Vi er sikre på, at du kan finde netop den løbecykel, du leder efter. Hvis du skulle sidde og være i tvivl om, hvilken løbecykel du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kompetente personale vil altid gerne hjælpe dig med at komme hjem med den helt rigtige model.

Hos buhlcykler.dk er kundens behov altid førsteprioritet og vi gør vores ypperste for at du er tilfreds, hver gang du handler hos os. Hvis du køber dit barns nye løbecykel online, så skal du heller ikke være nervøs. Hos buhlcykler.dk har vi nemlig hele 365 dages returret. Derudover tilbyder vi gratis fragt på alle ordre over 399kr. og en kort leveringstid på blot 1-2 dage.

Husk at dit barn skal være godt beskyttet, når han eller hun skal suse omkring på den nye løbecykel. Derfor skal du også huske hjelmen! Heldigvis har vi også et stort udvalg af børnecykelhjelme her hos buhlcykler.dk – Faktisk har vi alt, hvad du skal bruge for at give dit barn den absolut bedste start på at lære at cykle.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.