Trehjulet cykel

  1. 
Winther Trehjulet cykel - Sort/hvid
    Winther Trehjulet cykel - Sort/hvid
    Special Price 689,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
  2. 
Winther Trehjulet cykel - Mørkeblå
  3. 
Winther trehjulet cykel - Rød/hvid

3 hjulet cykel – Dit barns første cykel

En trehjulet cykel er oftest barnets første cykel og det var sikkert også din første cykel. En cykel med 3 hjul er en stor del af de fleste danskeres barndom, og nogle gange går de små cykler endda også i arv. Den gode kvalitet holder længe, så måske skal dine børnebørn også køre rundt på en trehjulet cykel fra buhlcykler.dk om mange år. Hvis du overvejer, hvorvidt du skal anskaffe dig en trehjulet cykel til dit barn, så kan det kun anbefales herfra. Med en cykel som denne, kan dit barn for det første lære, hvordan en cykel fungerer, og samtidig have mange timers glæde ved selv at kunne køre rundt omkring. Den traditionelle model, med det lille lad bagpå opfordrer også børnene til leg. Dit barn kan eksempelvis lege, at cyklen er en stor lastbil, der har til opgave at flytte vigtigt sand fra den ene ende af haven til den anden. Det kan også være, at dukken skal køres til fødselsdagsfest og mangler en dygtig chauffør. Mulighederne er næsten uendelige og det er kun børnenes livlige fantasi, der sætter grænser.

En trehjulet cykel er den perfekte begyndercykel, der med garanti vil give mange timers leg og masser af smil. Når dit barn har mestret den trehjulede, så kan I senere hen opgradere til en løbecykel med lidt mere fart på. Du kan også finde både løbecykler og almindelige børnecykler her på siden. Overrask derfor fit barn med en ny cykel og oplev barnets glæde ved at kunne trille hen af vejen eller terrassen, men husk cykelhjelmen, så dit barn er godt beskyttet.

3 hjulet cykel hos buhlcykler.dk

Hos buhlcykler.dk har vi masser af trehjulede cykler i forskellige farver. Vi har den traditionelle model, som vi alle kender og elsker. Prøv engang og tænk tilbage til din egen tid med denne cykel. Selvfølgelig skal dit barn have den samme oplevelse.

Hos buhlcykler.dk har vi altid kvalitetsprodukter på lager. Vi ønsker at være din foretrukne cykelhandler, så derfor er kvalitet og sikkerhed altid nøgleord, når vi udvælger vores sortiment. Ud over de fantastiske produkter, så leverer vi også en god service. Hvis du har spørgsmål angående en trehjulet cykel, eller et af vores mange andre produkter, så er vi altid klar til at hjælpe. Vores dygtige personale vil altid gøre deres ypperste for at sikre, at du kommer hjem med det helt rigtige. Hvis du køber en trehjulet cykel online, så skal du heller ikke være nervøs. Vi har nemlig hele 5 stjerner på trustpilot og samtidig tilbyder vi 365 dages returret. Så kan du altid levere cyklen tilbage, hvis den mod forventning ikke kan bruges. Ud over det tilbyder vi gratis fragt på alle ordre over 399kr. og du kan forvente levering inden for blot 1-2 dage. Det kan altså ikke blive ret meget nemmere at købe en trehjulet cykel til dit barn. Husk at du kan finde alt, hvad du har brug for til cykelturen, lige her hos buhlcykler.dk.

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.