Trek Procaliber 9.8 2022

Varenummer
5260340x

TREK Gravel

BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

VIGTIG INFO: Bestil din nye cykel her og afhent i butikken i Aarhus.

Vi sender desværre ikke cykler.

Trek Procaliber 9.8 mesteren i familien. Det er en crosscountry-hardtail til dem, der deltager i løb for at vinde. Den har et kulfiberstel med IsoSpeed til effektiv dæmpning af stødpåvirkninger fra terrænunderlaget uden at gå på kompromis med fremdriften, en let FOX-forgaffel til at blæse ned ad tekniske nedkørsler og en letskiftende Shimano XT geargruppe.

Den er det rigtige valg for dig, hvis...

Du kæmper for at komme øverst på sejrsskamlen, og du vil have en super hurtig cykel, der er bygget udelukkende til dette mål.

Teknologien

Et let og stift kulfiberstel med affjedrende IsoSpeed, en vægtbesparende FOX Step-Cast forgaffel med lockout på styret, en lydsvag og letskiftende Shimano XT geargruppe med ekstra lette og stive pedalarme af kulfiber, matchende styr og sadelpind af kulfiber samt ekstra brede og hurtige Bontrager Kovee Elite 30 kulfiberhjul med Rapid Drive-nav til at accelerere hurtigt fra startlinjen.

Kort sagt

Alt på denne cykel er bygget til at flyve af sted lige fra det både stive og eftergivende kulfiberstel med IsoSpeed til de lette, super funktionelle komponenter. Det er crosscountry-konkurrencerytterens drøm af en hardtail.

Hvorfor du vil elske det

  • De bredere Kovee Elite 30 hjul støtter dækkene bedre til at cykle med lavere dæktryk og øget vejgreb
  • Shimano XT-geargruppen skifter gear let og præcist med en let berøring af skiftegrebet
  • IsoSpeed afkoblingsleddet gør cyklen mere letkørende end nogen anden hardtail, så kroppen ikke mørbankes af sporet
  • Du får et ekstra stift og kvikt reagerende Straight Shot-skrårør uden ekstra vægt samt etKnock Block-headset til at beskytte mod slagskader fra styr og gaffelkrone Forgaflen har lockout på styret, så du ikke behøver flytte hænderne
Mere information
Variant 700x35c
Køn Dame, Herre
Sportsgren Gravel bike
Mærker Trek
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Trek Procaliber 9.8 2022
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.