Urban Iki barnestol til bagmontering
Urban Iki barnestol til bagmontering Urban Iki barnestol til bagmontering Urban Iki barnestol til bagmontering Urban Iki barnestol til bagmontering Urban Iki barnestol til bagmontering Urban Iki barnestol til bagmontering Urban Iki barnestol til bagmontering

Urban Iki Child seat Rear Black/brown barnestol til bag - Sort/brun

På lager
Varenummer
211859
Ingen

Urban Iki barnestol til bagmontering

599,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Du kan lige så godt lære navnet at kende Urban Iki - det er sikkerhed og komfort, blandet med stilfuld design og så til markeds bedste pris.

Urban IKI barnestol kommer med et behageligt sæde og 5-punkts sikkerhedssele. Barnestolen har bløde pudder på skuldrene og en vandtæt blød pude til ekstra komfort.

Sædet som er designet i Holland, kommer i forskellige inspirerede Japan-farver. Med det japanske bølgemønster på ydersiden af det bløde formede og buede sæde bliver designet komplet.

For nemhedens skyld, kan sædet monteres med de medfølgende monteringsmaterialer på 5 minutter. Juster fodstøtter, fodremme og luk sikkerhedsspændet med kun en hånd, og du er på vej!

Urban IKI kommer også med en lille smart wire, der fungerer som ekstra sikkerhed og som lås så barnestolen ikke bliver stjålet. Barnestolen kan monteres på enhver standard bagagebære, der kan bære den belastning (9-25 kg.). Alle delene medfølger.

Beslaget kan også monteres på el-cykler på grund af det kloge design.

Med et ekstra beslag købt som tilbehør, kan barnestolen nemt skiftes mellem to cykler. Sådan sparer du køb af en ekstra barnestol. 

TUV testet og godkendt. Overholder EN14344 sikkerhedsstandarder.

  • Til bagagebærere med en bredde fra 120-175 mm
  • Fra ca. 9 mdr og op (barnet skal kunne holdet hovedet selv).
  • 9-25 kg.
Mere information
Køn Dreng, Pige
Sportsgren Hverdag
Mærker Urban Iki

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.