Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt
Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt

Wacaco Nanopresso Espresso Machine håndholdt

På lager
Varenummer
7310226315833
Ingen
Wacaco mini espresso machine til turen.
599,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål Til Produktet

Nanopresso er en af de bedste og nemmest anvendelige håndholdte espressomaskiner der er på markedet og en helt unik tilføjelse til dit sæt af Outdoor Barista kaffegrej.

Nanopresso er fyldt med nye egenskaber og funktioner, som drastisk vil forbedre din måde at forberede din frisklavede yndlings gourmet kaffe på når du er på farten.

Nanopresso Grey er perfekt til brug i felten af danske Specialstyrker, hvor der er behov for en diskret taktisk farve, men den fås også i signalfarverne: Rød, Orange og Gul. Du skal selvfølgelig have den med på cykelturen. En termoflaske med kogende vand, skal du huske at have med også.

Nanopresso er bygget op omkring et patenteret pumpesystem og kan ved dine egne hænders hjælp opnå hele 18 bar (261 PSI) tryk for uovertruffen espressobrygnings egenskaber. Nanopresso fungerer bedst med fintmalet kaffe, der er let tampet.

Den er dejlig enkel at betjene og meget nem at bruge hvor som helst. Efter hvert skud espresso tager vedligeholdelsen af din Nanopresso kun få sekunder. Når det bliver nødvendigt, er alle dele af brygningssystemet let at adskille for grundig rengøring med vand og sæbe.

  • Farve: Grå 
  • Dimension 156x71x62 mm
  • Vægt 336 g
  • Vandkapacitet 80 ml
  • Formalet kaffe kapacitet 8 g
  • Maks. tryk 18 bar

Pakken indeholder: Nanopresso, beskyttelseshylster med lynlås, indbygget espressokop, kaffe filterkurv, måleske, børste, instruktionsbog på flere sprog, garantikort og to klistermærker.

Mere information
Sportsgren MTB, Landevej, Hverdag, Tri, Cykel cross, Gravel bike, Enkeltstart, Bane
Mærker Diverse

Produkt spørgsmål

Stil et spørgsmål

Stil et spørgsmål


Sort by   
    There are no faqs for this topic.