Tilbehør til cykelhjelme

 1. -29%
  BBB Helmhat BBW-97 Onesize hjelmhue - Black
  BBB Helmhat BBW-97 Onesize hjelmhue - Black
  Special Price 99,00 DKK Normalpris 139,00 DKK
  Udsolgt
 2. -15%
  GripGrab Helmet Cover til cykelhjelm Hi-Vis - Onesize - Gul
  GripGrab Helmet Cover til cykelhjelm Hi-Vis - Onesize - Gul
  Special Price 169,00 DKK Normalpris 199,00 DKK
 3. -38%
  Outwet fullface hjelmhue - Sort
  Outwet fullface hjelmhue - Sort
  Special Price 249,00 DKK Normalpris 399,00 DKK
  Udsolgt
 4. -40%
  Helmmate lås og overtræk til cykelhjelm til børn - Sort
  Helmmate lås og overtræk til cykelhjelm til børn - Sort
  Special Price 149,00 DKK Normalpris 249,00 DKK
 5. Nutcase ørevarmere
  Nutcase ørevarmere
  139,00 DKK
  Udsolgt

Gør din næste cykeltur endnu mere behagelig

På denne side finder i vores store udvalg af ekstraudstyr til din cykelhjelm. Din cykelhjelm er uden sammenligning det vigtigste cykeludstyr du kan have i din samling af cykeludstyr. Derfor er det også værd at investere lidt ekstra i sin sikkerhed. Men selvom din cykelhjelm er vigtig, så kan den ikke altid stå alene. Derfor har vi på denne side samlet alt hvad du skal bruge for at gøre din næste cykeltur endnu mere behagelig samt alt hvad du skal bruge for at sikre dig imod at nogle snupper din cykelhjelm.

Hos os finder i derfor blandt andet en lang række forskellige regn overslag til jeres cykelhjelme. Et regn overslag hjælper med at holde din cykelhjelm tør i tilfælde af dårligt vejr. Udover at holde din hjelm tør, så bidrager regn overslaget også til at holde dit hår tørt. Udover regn overslag så finder du blandt andet også ører varmere af bedste kvalitet samt ikke mindst vores meget populære Helmate låse som du kan bruge til at sikre din cykelhjelm imod tyveri, når du stiller din cykel på et offentligt sted.

Hurtig levering og 365 dages returret

Hos buhlcykler.dk ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse – både før, under og efter dit køb. Derfor sørger vi altid for at levere dine varer så hurtigt som muligt, og helst inden for kun 1-2 dage. Derudover tilbyder vi altid hele 365 dages fuld returret på alle produkter. Herved sikres du at få leveret din vare, så snart du har brug for den – samtidigt med at du har masser af tid til at sikre dig at du har fundet det helt rette produkt.

Velkommen hos buhlcykler. 

Copyright © 2018 Buhlcykler.dk - All rights reserved.